Костадин Костадинов - основният опонент на управляващите във Варна представя своя екип

Костадин Костадинов, основният опонент на управляващите и кандидат за кмет на град Варна, ще представи екипа си на 12 октомври 2019 г. Събитието започва в 11.00 ч. от шадраваните пред ТМПЦ - Варна (сградата на Операта) под формата на шествие, което ще продължи до входа на Морската градина.

 

Там в 12.00 ч. ще се проведе представянето на кандидата за кмет и общински съветници на партия "Възраждане". То ще е съпроводено от възрожденски празник на българската култура и традиции. Гайди ще огласят Варна, а песни и танци ще я съживят. 

С този истински празник за народа Костадин Костадинов за пореден път дава пример на управляващите, че не скъпите превозни средства и луксозните зали са важни, а това да си сред хората в празник и в нужда. Нещо, което той многократно е доказвал.


В концепцията на Костадин Костадинов за Варна, са заложени реални мерки за развитието на инфраструктурата, здравеопазването, образованието, повишаването на раждаемостта, привличането на инвеститори и осигуряването на повече работни места. Като общински съветник, той добре познава проблемите в настоящото управление на града, а юридическото му образование му позволява да намери законови решения, за да се превърне Варна в един по-чист, зелен и развиващ се град.


Костадин Костадинов е историк и доктор по етнография. Той познава прекрасно българската история и вярва, че варненци са способни да изберат достойни хора, които да управляват града в интерес на гражданите. Изключително важно е всеки да излезе и осъзнато да подаде своя глас, за да живеем по-достойно, в най-древния български град.


Кандидатът за кмет кани гражданите да се срещнат с него и екипа му на 12 октомври в 12.00 ч. на входа на Морската градина, за да се запознаят и да обсъдят, как заедно могат да постигнат промяна и да превърнат града си в едно по-добро място за живот.

Последни публикации

Платформа за управление на Възраждане – 2019

©2020 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com