Несебър - поредната силна структура на Възраждане

На 19 юли 2020г. в Несебър бе поставено началото на поредната силна структура на Възраждане, която укрепва позициите ни в област Бургас и Черноморието като цяло.

17 учредители се събраха след края на работния ден, в 20ч. , за да покажат, че за националноотговорна дейност няма късен час или неудобно време. Те запознаха лидерът на Възраждане д-р Костадин Костадинов с предизвикателствата пред местния бизнес, породени от истерията покрай Covid-19 и крайно неадекватните действия, а в редица случаи и бездействия на правителстовото, които допринесоха за слабия туристически сезон.

За председател несебърци си избраха Звезделина Каравелова, за зам.-председател - Георги Ганев и за секретар - Валентин Василев.

Д-р Костадинов на свой ред поздрави ръководството и членовете и изтъкна, че това е третата структура на Възраждане, начелото на която застава жена. "Съдейки по другите две, които са образцови, знам, че и Възраждане - Несебър ще е за пример" , подчерта председателят на Възраждане на национално ниво.

Последни публикации

Платформа за управление на Възраждане – 2019

©2021 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com