Ключови думи: ,
Срещи на родители и политическа организация Възраждане

Най-голямото родителско движение Национална група „Децата на България“ и политическа организация Възраждане   организират регионални родителски срещи в няколко града на страната.

Събитието е национално и се провежда под надслов: Среща на родители и възрожденци за бъдещето на децата.

 На тях представители на Възраждане ще дискутират с родителската общност семейните политики и антидетското законодателство.

Срещите ще се състоят в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара...

Позиция на Възраждане - Стара Загора във връзка с обвиненията, отправени ни от ПП ГЕРБ - Стара Загора за проведения на 13.09.2020 г. протест в града

Като български граждани, членовете на Възраждане имат конституционно право да изразяват гражданската си позиция. Това тяхно конституционно право няма как да бъде ограничавано в политическа организация, функционираща в синхрон с основните демократичните принципи. Членовете на Възраждане по тяхно желание могат да участват в граждански сдружения и други формации, борещи се за определени каузи.

Те са част от най-активната опозиция в българския политически живот, чиято цел е запазването на Родината ни и...

Гражданското общество във Варна спаси гора от сеч

Общинският съветник от Възраждане – Варна Георги Георгиев и негови съкварталци успяха да спасят гора от планирана сеч.  Опасенията на гражданите са, че ако беше започнала планираната сеч, имаше вероятност да прерастне в непланирана и да се изсече по-голяма част от гората.

Този път изпратените секачи срещнаха съпротивата на гражданите, живущи в местностите около Варна над квартал Аспарухово.

По желание на гражданите беше организирана среща с представители на Горско стопанство, които дойдоха и...

Какво всъщност целят мерките на МОН?

Тазгодишният 15-ти септември е повод за притеснение за всички родители, които отглеждат деца в ученическа възраст. Причината за притесненията са мерките, които образователното министерство въвежда за борба с „пандемията“ от COVID 19.

След като през цялата лятна ваканция учениците бяха заедно по паркове, градини, летни занимания, лагери и други масови прояви и това не застраши здравето им, днес те са длъжни  да се върнат в училища,  превърнати в изолатори. 

Необмислените...

Страница 1 от 89

Последни публикации

Платформа за управление на Възраждане – 2019

©2020 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com