Цветомира Маринова от „Възраждане“ : Мой приоритет ще бъде работата с деца, изключително важно е те да бъдат възпитавани в дух на патриотизъм и родолюбие 

Кандидатът за общински съветник за град Кюстендил – Цветомира Маринова завършва висше образование, степен бакалавър – „Икономика на туризма“ и степен магистър – „Управление на проекти“ във ВУАРР, град Велико Търново.

„Опитът ми в местното управление като читалищен секретар и главен специалист „АПОН“ в кметството, повече от 11 години ми позволи да видя проблемите на общината отвътре, активно да анализирам причините за тяхното възникване и да търся подходящи решения.

Мотивират ме хората и най-вече децата, винаги съм работила със сърце и душа и съм напълно отдадена на идеята да създам да създам добри условия за младите семейства в Кюстендил – условия те да бъдат щастливи в родното си място, да отглеждат децата си тук, да работят тук и да чувстват спокойствие и удовлетвореност.

В програмата ми силен акцент намира идеята за реализиране на проекти за регионално развитие, както и развитието на човешкия ресурс и потенциал като начин за постигане на устойчиво развитие на община Кюстендил – в тази насока, в момента се постигат твърде незадоволителни резултати. Град Кюстендил и община Кюстендил видимо изостават от другите региони в страната и това трябва да се промени. Друг основен мой приоритет е да се създадат различни общински програми за работа с деца, като считам, че е изключително важно децата да бъдат възпитавани в дух на патриотизъм и вяра в ценностите и доброто“, коментира Цветомира Маринова.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?