Хора с професионален авторитет са кандидатите за кметове по общини на област Враца

„“Възраждане“ в област Враца за пръв път тръгва на местни избори с листи за общини. Както знаете, на национално ниво ние сме вече трета политическа сила и затова ние даваме заявка, че искаме да участваме в управлението и на общините в област Враца, които са 10 на брой. Хората, които застават в листите, както за кметове на общини, така и в листите за общински съветници, са хора, които са се доказали като отговорни, знаещи и можещи и те ще са гръбнака на „Възраждане“ в цялата област.“, каза пред журналисти кандидатът за кмет на Враца и народен представител Ивайло Папов на представянето на кандидат кметовете по общините.

Той сподели, че е подбрал хора, които имат ясна идея какво трябва да се промени в България и какво трябва да се промени в техните общини, тъй като проблемите навсякъде са много и различни, и не опират само до здравеопазване и образование. 

 

Ивайло Папов представи всеки един от кандидатите с по няколко думи.


За община Оряхово кандидатът за кмет е Робертино Маринов – човек познат на цялата общественост в общината. Почти 25 години е ръководител в областта на държавната администрация и общинската власт. Натрупал е значителен опит като директор на дирекция Социално подпомагане и като директор на болницата в Оряхово – при неговото управление е имало 400 легла. В момента се занимава с частен бизнес. 

Катя Паскалева е кандидатът за кмет на община Козлодуй, където е родена, израсла и живее. Завършила е Техникума по ядрена енергетика в Козлодуй,  висше образование в Стопанска академия Димитър Ценов в Свищов. Занимава се предимно с частен бизнес.

Кандидатът на Бяла Слатина е Иван Иванов от Бяла Слатина, който е живял дълги години в чужбина и се е прибрал в родния си град, за да го модернизира и развие. 


Петя Кирилова е кандидат за кмет за община Криводол и водач на листата за общински съветници. Има висше образование от Международно бизнес училище и е избрала Криводол да остарее в него със семейството си.

 

Радослав Маринов е кандидат за кмет на община Мездра, човек с достатъчно опит, отблизо видял проблемите на града.

Мира Димитрова е издигната за кметица на село Софрониево. 

За община Роман „Възраждане“ ще подкрепи независимият кандидат Любомир Лалов. Той е дългогодишен служител в сферата на МВР.

 
За общините Хайредин и Мизия имат само листа за общински съветници и кандидати за кметове на населени места. 

За Борован ще има листа и кандидат за кмет.

Листата за общински съветници във Враца ще се състои от 20 души. Ивайло Папов е водач на листата, след него е  Лилян Петков, заместник председател на Възраждане Враца. 

Актуално

Европейски лидери пристигат в столицата по покана на „Възраждане“

По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

Костадинов и Стоянов от „Възраждане“ се срещнаха с Никола Дюпон-Енян

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!