Стефан Стефанов пред БНР : Живея във Видин, тук съм роден, тук са моите приятели и моето семейство 

Стефан Стефанов пред БНР : Живея във Видин, тук съм роден, тук са моите приятели и моето семейство 

На дебат в ефира на БНР кандидатът за кмет от “Възраждане” – Стефан Стефанов разкри основната си мотивация да се включи в надпреварата за кметския пост.

“Приех предизвикателството да бъда кандидат, издигнат  от “Възраждане”, защото е  най-голямата политическа организация в България, тъй като всички останали са коалиции, а ние сме последователни в думите и в действията си, вслушваме се в електората си и не само заявяваме, но  и развиваме политика за хората, с грижа за тях и с решение за проблемите им. Член съм на Дисциплинарния съд към Видинската адвокатска колегия, срещал съм се с проблемите на гражданите – житейски и правни и съм помагал за тяхното разрешаване. Защитавал съм работниците на големи фирми-концесионери, които останаха без заплати и средства, при старото управление на общината и вече пет години водим битка за техните доходи”, заяви в ефира на БНР кандидат-кметът за община Видин.

“Имаме амбициозно програма, която сме изготвили и ще работим приоритетно, а не кампанийно. Сред основните ни приоритети са безплатен градски транспорт, качествен и дотиран от общината, както и промяна на философията за формирането на такса “Битов отпадък” – той трябва да бъде намален, години наред се говори, че фирмата концесионер, която извършва дейността по събирането, депонирането и извозването на отпадъците, ограбва общината.

В момента има общинско предприятие, което би трябвало да подобри услугата и да намали цената. В този ред не мисли, има и множество други проблеми като масово неосветени квартали и междублокови пространства, не се поддържат градините и тротоарите и няма качествена инфраструктура, а данъците прогресивно растат” коментира още в ефира на БНР Стефан Стефанов, кандидат за кмет на Видин, издигнат от “Възраждане”.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Актуално

Петър Петров и министърът на МОСВ с поредна проверка за незаконни сметища в монтанско

Костадин Костадинов: Важните за  България решения да се взимат  от 50 Народно събрание

Костадин Костадинов: „Възраждане“ скоро ще управлява и ще освободим Кърджали от мафията

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!