Стефан Стефанов : От “Възраждане” няма да предам доверието ви 

Кандидатът за кмет от “Възраждане”, Стефан Стефанов изминава дневно стотици километри, за да се среща с граждани от всички населени места в община Видин и за да им покаже, че “Възраждане” е различна политическа организация, за която е важно, на първо място да подобри живота на хората. 

 

“Всеки ден се срещам със стотици граждани от Иново, Кутово, Гомотарци, Градец и виждам едно и също нещо – апатия и страх. Моята мисия е да покажа на хората, че няма от какво да се страхуват, че местната корупционна власт не е по-силна от тяхното право и желание за честно и прозрачно управление на община Видин. 

Нека гражданите са наясно, че изборният ден е денят, в който техният глас ще бъде чут и взет под внимание, колкото по-висока е избирателната активност, толкова по-трудно ще е на купения и котпоратвиния вот да бъде определящ за изхода на изборите. Доверете се на “Възраждане”, защото няма да предадем доверието ви и няма да изменим на думата и идеалите си”, заяви на среща с граждани, кандидатът за кмет Стефан Стефанов. 

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?