Стефан Стефанов и Валери Сираков от “Възраждане” на среща с граждани в квартал “Нов път”, град Видин 

Кандидатът за кмет на община Видин от “Възраждане” Стефан Стефанов  и настоящият народен представител и лидер на местната организация – Валери Сираков се срещнаха с граждани в квартал “Нов път” и представиха приоритетите в предизборната си програма. 

 

Гражданите на квартал “Нов път” заявиха, че един от проблемите на квартала е правото им на придвижване и желаят да бъдат премахнати загражденията, които им преграждат пътя за изход от квартала. Желаят и възстановяване на стария път, който е единствения нормален достъп до квартала с изградени тротоари и прилежаща инфраструктура, както и преминаването през железопътното трасе да бъде регулирано с ЖП прелез. 

 

Друг основен проблем за живеещите в квартала е лошата инфраструктура на улиците и тротоарите и ниското налягане на питейната вода. Кандидатът за кмет от “Възраждане” – Стефан Стефанов и народният представител Валери Сираков се ангажираха да разрешат всички проблеми на живеещите в квартала и да бъдат поправени несправедливостите, на които са подложени.

 

“Единственото решение на всички проблеми  в Общината е изборът на “Възраждане”, с бюлетина номер 42”, коментира на срещата с граждани кандидатът за кмет, издигнат от политическата организация, Стефан Стефанов.

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?