Стефан Стефанов и Валери Сираков от “Възраждане” на среща с граждани в квартал “Нов път”, град Видин 

Стефан Стефанов и Валери Сираков от “Възраждане” на среща с граждани в квартал “Нов път”, град Видин 

Кандидатът за кмет на община Видин от “Възраждане” Стефан Стефанов  и настоящият народен представител и лидер на местната организация – Валери Сираков се срещнаха с граждани в квартал “Нов път” и представиха приоритетите в предизборната си програма. 

 

Гражданите на квартал “Нов път” заявиха, че един от проблемите на квартала е правото им на придвижване и желаят да бъдат премахнати загражденията, които им преграждат пътя за изход от квартала. Желаят и възстановяване на стария път, който е единствения нормален достъп до квартала с изградени тротоари и прилежаща инфраструктура, както и преминаването през железопътното трасе да бъде регулирано с ЖП прелез. 

 

Друг основен проблем за живеещите в квартала е лошата инфраструктура на улиците и тротоарите и ниското налягане на питейната вода. Кандидатът за кмет от “Възраждане” – Стефан Стефанов и народният представител Валери Сираков се ангажираха да разрешат всички проблеми на живеещите в квартала и да бъдат поправени несправедливостите, на които са подложени.

 

“Единственото решение на всички проблеми  в Общината е изборът на “Възраждане”, с бюлетина номер 42”, коментира на срещата с граждани кандидатът за кмет, издигнат от политическата организация, Стефан Стефанов.

Актуално

„Възраждане“ дава Манол Пейков на  Прокуратурата за финансови злоупотреби

Кръстьо Врачев: Реализацията на проект “Въча” е крайно необходима

Коста Стоянов от „Възраждане“: Няма да позволим рибарския бранш да бъде унищожен

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!