Симеон Петров от “Възраждане” : Район Източен има много проблеми, а аз ще ги разреша 

Симеон Петров от “Възраждане” : Район Източен има много проблеми, а аз ще ги разреша 

На 18.10 в град Пловдив, хотел “Тримонциум”, се проведе официална среща, на която присъстваха  д-р Костадин Костадинов, кандидатът за кмет от “Възраждане” и настоящ народен представител – Ангел Георгиев,  кандидатите за районни кметове и  граждани, които искаха да се запознаят отблизо с основните приоритетни точки в предизборната програма на кандидатите.

Кандидатът за кмет на Район Източен – Симеон Петров говори за структурните проблеми на района и за най-добрите, рентабилни и оптимални начини за тяхното разрешаване.

“В общия  случай, всички квартали на район Източен имат проблеми, свързани със състоянието на пътната инфраструктура. Улиците “Славянска” и “Богомил”, които са павирани, имат нужда от подмяна на настилката. Често, буквално месец, след като е в извършен ремонт на даден  пътен участък, пропаданията и разместванията на паветата са отново факт. На много места тротоарите са разбити, обрасли с растителност и разкривени, което освен неудобно и опасно, затруднява придвижването на лица с увреждания, майки с колички и възрастни хора. Поддръжката и хигиената  на зелените площи в междублоковите пространства са изключително занемарени и е нужно те да бъдат чистени постоянно, а не само по време на избори.

Също има сериозна нужда от изграждането на нови ясли и детски градини, тъй като броят на населението на град Пловдив, непрекъснато се увеличава, съответно и в Район Източен, а липсата на достатъчно ясли и детски е сериозен проблем за всички”, коментира на Отворената среща с граждани, кандидатът за кмет на Район Източен.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!