Силна подкрепа за Десислава Георгиева от “Възраждане”  в Пазарджик 

Кандидатът за кмет на община Пазарджик – Десислава Георгиева се труди неуморно, за да докаже на своите съграждани, че алтернатива за честно и прозрачно управление има и тя се нарича “Възраждане”.

На 14.10 се проведе шествие в централната градска част на Пазарджик, водено от избраницата на политическата организация за градоначалник на Пазарджик и настоящият народен представител и кандидат  за кмет на община Стамболийски – Стоян Таслаков. Включиха се и много симпатизанти и членове на организацията и местната структура, които заявиха пълната си подкрепа за Георгиева и Таслаков.

Двамата работят целенасочено и усърдно, за да докажат, че реална политическа алтернатива съществува в лицето на най-голямата парламентарно представена политическа партия, защото двете преди нея са коалиции.

“Аз и моите съмишленици от “Възраждане” вярваме, че Пазарджик ще бъде град без корупционни схеми и без лични облаги. Това е моята кауза. Пазарджик може да се превърне в център на доброто и прозрачността, с помощта на неговите граждани. Нека, веднъж завинаги да отстраним модела на корупция в Общината ни. Нека Пазарджик бъде един уютен дом за нашите родители и деца, защото нашият град и всички ние го заслужаваме”, коментира пред събралите се на шествието, кандидат-кметът издигнат от “Възраждане” – Десислава Георгиева.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?