Романът “Нива” на Милен Иванов беше представен в Народното събрание 

Романът “Нива” на Милен Иванов беше представен в Народното събрание 

Вчера в Народното събрание беше представен романът “Нива” на българският автор Милен Иванов. Събитието се състоя с подкрепата на “Възраждане” и народният представител Стоян Таслаков, който познава авторът и творчеството му, във връзка с общи патриотични и родолюбиви проекти зад граница.

“Нива” разказва за триумфа на вярата, любовта и доброто над съблазните и житейските изкушения, над парите и материалните придобивки и устойчивостта и силата на човешкият дух.

“От “Възраждане” винаги сме заявявали своята подкрепа за българските творци, независимо  в коя сфера развиват талантите си. Щастлив съм, че успяхме да допринесем  да се осъществи това събитие и един талантлив български автор да има възможността да представите творчеството си”, коментира народният предтаовтел от “Възраждане”, Стоян Таслаков.

На представянето присъстваха народни представители, журналисти и общественици, а от “Възраждане” заявиха, че българското литературно творчество и талантливите български автори трябва да бъдат стимулирани и поощрявани да развиват своята дейност, защото тя претворява съзнанието на младите поколения.

Актуално

Николай Костадинов пита къде е бил кметът на Варна по време на пожарите

Костадин Костадинов: Няма значение кой е министър-председател, ако не зачита волята на българския народ

С промяна в Изборния кодекс на „Възраждане“ можем да спрем манипулирането на изборните резултати

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!