Романът “Нива” на Милен Иванов беше представен в Народното събрание 

Вчера в Народното събрание беше представен романът “Нива” на българският автор Милен Иванов. Събитието се състоя с подкрепата на “Възраждане” и народният представител Стоян Таслаков, който познава авторът и творчеството му, във връзка с общи патриотични и родолюбиви проекти зад граница.

“Нива” разказва за триумфа на вярата, любовта и доброто над съблазните и житейските изкушения, над парите и материалните придобивки и устойчивостта и силата на човешкият дух.

“От “Възраждане” винаги сме заявявали своята подкрепа за българските творци, независимо  в коя сфера развиват талантите си. Щастлив съм, че успяхме да допринесем  да се осъществи това събитие и един талантлив български автор да има възможността да представите творчеството си”, коментира народният предтаовтел от “Възраждане”, Стоян Таслаков.

На представянето присъстваха народни представители, журналисти и общественици, а от “Възраждане” заявиха, че българското литературно творчество и талантливите български автори трябва да бъдат стимулирани и поощрявани да развиват своята дейност, защото тя претворява съзнанието на младите поколения.

Актуално

“Възраждане” – Лом : Проблемите на хората с увреждания са системно неглижирани от местната власт 

В Монтана ще има нова детска площадка и облагородени подлези, по предложение на “Възраждане” 

Даниел Петров: Гражданите на Беларус знаят, че техният глас е важен и масово гласуват