Приоритет за Кръстьо Врачев е изграждането на устойчива среда за бизнеса в Карлово 

Издигнатият от “Възраждане” кандидат-кмет на Карлово – Кръстьо Врачев, смята за приоритет с основополагащо значение, развитието на туризма в региона

 

Народният представител и настоящ кандидат-кмет – Кръстьо Врачев споделя, че като човек, който познава града, вижда изключително занемаряване в сектор туризъм.

 

“Карлово е невероятен град, със силно емоционално значение в националната памет. Карлово е български дух, смелост и героизъм. Градът заслужава да бъде видян и оценен”, коментира Врачев. 

 

Затова и в програмата си, той развива няколко идеи, които да спомогнат изграждането на устойчива бизнес среда за туризма в Карлово. 

 

Сред предложенията му са – създаване на подходящи пътеводители за гостите на града, които да съдържат единна информация за културно-историческите обекти и местата за отдих и развлечение и изграждане на концепция за целенасочено развитие на местния туризъм. 

 

“Карлово е част от сърцето на България, част от автентичния български дух, всеки трябва да дойде и да посети родната къща на Апостола на свободата – Национален музей “Васил Левски”, това е и един от стоте национални туристически обекта. 

Карлово предлага и невероятно живописна природа като водопада Сучурум и местността, в която се намира, водопадът е част от резерват, разположен над Карлово.

 

“Възраждане” е политическа организация, която се стреми да съхрани българщината, народната памет и се води единствено от националния интерес”, коментира Врачев.

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?