“Прекланяме се пред паметта на жертвите и казваме „Никога повече“!”

“Прекланяме се пред паметта на жертвите и казваме „Никога повече“!”

Преди дни Костадин Костадинов, председателят на “Възраждане” присъства  на митинг по повод 76 години от „Ан-Накба“ („Катастрофата“) свързан с ционистката окупация и насилственото прогонване на палестинците от земите им.
Той се проведе  преди дни в София  по повод отбелязването на 76-годишнината от “Ан-Накба”, в превод – “Катастрофата”, както наричат палестинските общности геноцида на техните братя в ивицата Газа. Ежегодно това събитие се провежда около датата 15 май в цял свят, като тази година у нас то се проведе пред лъва на Войнишкия мемориал край НДК.
Огромно впечатление на гостите на събитието направи присъствието на Костадин Костадинов, председател на втората политическа сила в България – “Възраждане”. Той изрази категоричната си подкрепа към палестинците във военния конфликт в ивицата Газа  и поклон пред жертвите.
“Това изключително проявление на геноцид, етническо прочистване, трябва да бъде осъдено от всички държави в света, във цялата световна общност. Фактът, че все още не се случва е срам.”, добави той в изявление пред присъстващите.

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!