Представяне на листата на Възраждане в Хасково

Представяне на листата на Възраждане в Хасково

Георги Георгиев е водач на листата на „Възраждане“ в Хасково

Днес в БТА Хасково се проведе пресконференция на структурата на „Възраждане“. На нея бяха представени кандидатите за народни представители, които са включени в листата на „Възраждане“ за 29-ти многомандатен избирателен район – Хасково и ще се борят за доверието на българските граждани.

Водач на листата е отново Георги Георгиев, народен представител от 47-то и 48-то Народно събрание. Областен координатор за Хасково и Кърджали.

Втори в листата е Ясен Колев – завършил „Европеистика“, работи в сферата на маркетинга. Председател е на структурата на „Възраждане“ в град Хасково.

След него са Даниел Иванов –зам.-председател на структурата на „Възраждане“
в Димитровград.

Красимира Христова – магистър по „Предучилищна и начална училищна педагогика“ и магистър по „Анализ и контрол на хранителни продукти“ –Секретар е на структурата на „Възраждане“ в град Хасково.

Росица Христозова по професия е счетоводител. Секретар е на структурата на „Възраждане“ в град Харманли.

Пламен Челебиев – бакалавър „Стопанско управление“. Председател на структурата на „Възраждане“ в град Свиленград.

Димитър Димитров – е предприемач, председател е на структурата на
„Възраждане“ в Маджарово и Ивайловград.

Атанас Кръстев – е бакалавър „Предприемачество“ и е зам.-председател на структурата на „Възраждане“ в Хасково. Той е и най-младият в листата за 29-ти МИР Хасково, на 27 г.

Тихомир Трендафилов – занимава се с пчеларство, Член на управителния съвет на ловно рибарско сдружение „Сокол“ – град Харманли, Председател на ловна дружина с. Черна могила. Той е и зам.-председател на структурата на „Възраждане“ в град Харманли.

Марияна Иванова – със счетоводно образование, работи като застрахователен брокер. Тя е зам.-председател на „Възраждане“ в град Свиленград.
Марин Филипов – със специалност „Агроном растителна защита“, Секретар е на структурата на „Възраждане“ в град Димитровград.
Цветан Ангелов – член на структурата на „Възраждане“ в Хасково. Той е и най- възрастният представител в листата за 29-ти МИР, на 63 години е.
Петя Николова – магистър „Счетоводство и контрол“. Секретар на структурата на „Възраждане“ в Свиленград.
Минчо Минчев – предприемач в сферата на търговията. Член на структурата на „Възраждане“ в Димитровград.
Тодор Тодоров – зам.-председател на „Възраждане“ в Маджарово.
Средната възраст на кандидатите за народни представители в листата е 45 години.

„Явяваме се с пълна листа в 29-ти МИР и ще се борим за повече народни представители, защото българските граждани заслужават да бъдат достойно представени в Парламента.“, коментира Георги Георгиев на пресконференцията.

Тук може да изгледате пресконференцията на Възраждане – Хасково: https://www.facebook.com/VazrazhdaneHaskovo/videos/991275088505686

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!