Представяне на листата на Възраждане- Стара Загора

Представяне на листата на Възраждане- Стара Загора

Искра Михайлова повежда листата на “Възраждане” в Стара Загора

 

Днес в БТА Стара Загора се проведе пресконференция на структурата на “Възраждане”. На нея бяха представени кандидатите за народни представители  в листата на политическата организация за  27 мнгомандатен избирателен район.

 

Водач на листата е Искра Михайлова. Тя е висше образование, специалност „Връзки с обществеността“. След като беше общински съветник на “Възраждане” в Общински съвет Стара Загора в периода 2019 – 2021 година стана и народен представител нв 47 и 48 Народно събарние, избрана от 27 МИР Старозагорски.

 Втори в листата е Даниел Проданов –  с висше образование, Магистратура Психология и културна антропология. Работи като учител по история и литература.  Той е областен координатор на “Възраждане” за Област Стара Загора

 Трети в листата е Димитър Пашев с висше образование, Магистър „Управление на образованието“, учител по български език и история, треньор по шах. Димитър Пашев е  народен представител на “Възраждане” от 48 Народно събрание и председател на структурата на “Възраждане” в Казанлък.

 На четвърто място е Ива Ангелкова – с висше образование, Магистър инженер Техника и технология за опазване на морето и околната среда,  Към настоящия момент общински съветник на Възраждане в Общински съвет Стара Загора

 Пети е Галин Динев – завършил аграрна икономика, работи в сферата на търговията.

 Шести е д-р Калин Калинов – доктор по химия от БАН, магистър по „Анализ и контрол на храните“. Занимава се с дигитализация на химически заводи.

 Седми е Тодор Делчев с висше образование, „Автоматика, информационна и управляваща техника“, работи в сферата на енергетиката от 10 години.

 На осмо място е Симеон Шопов, магистър специалност „Авиоинженер“, работи като програмист. Заместник председател на структурата на “Възраждане” в  Казанлък.

 Девети е Стилян Христов. Той е със специалност „Екология и опазване на околната среда“. Развива се професионално в сферата  на търговията.

 На десето място е Александрина Василева. Тя е със специалност „Руска филология“. Работи в сферата на транспорта.

 На единадесето място е Дончо Радев. Той е със специалност „Регионално планиране“. Развива се професионално в сферата на фармацевтиката и логистиката.

 

“Възраждане” ще се яви на предстоящите избори с надслов “Избери свободата”.

Актуално

Николай Костадинов, „Възраждане“: Община Варна нехае за безопасността на жителите си

Структурата на „Възраждане“ в Търговище проведе първото си събрание след изборите

Костадин Костадинов: Това е България в последните 35 години

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!