Представяне на листата на Възраждане – Кърджали

Представяне на листата на Възраждане – Кърджали

Георги Георгиев е водач на листата на „Възраждане“ в Кърджали

Днес в Кърджали се проведе пресконференция на структурата на „Възраждане“. На нея бяха представени кандидатите за народни представители, които са включени в листата на „Възраждане“ за 9-ти многомандатен избирателен район – Кърджали  и ще се борят за доверието на българските граждани.

Водач на листата е отново Георги Георгиев,  народен представител от 47-то и 48-то НС. Областен координатор pа Хасково и Кърджали.

Анета Георгиева е втора в листата. Завършила е  Тракийски университет, специалност Моделиер – технолог, има собствено ателие. Тя е и председател на структурата на „Възраждане“  в  Кърджали. 

Трети в листата е Иван Дафинкичов, завършил е Радио-телевизионна техника. Той е секретар на структурата на  „Възраждане“ в Кърджали.

На четвърто място е Димитър Димитров, предприемач. Председател е на структурата на „Възраждане“ в  Маджарово и Ивайловград.

На пето място е Евдокия  Щерева, магистър,  специалност Счетоводство и контрол.

„Надсловът на предстоящата предизборна кампания на „Възраждане“ ще бъде „Избери свободата“. Избрахме точно този призив, защото в цялата си предизборна кампания ще се стараем да се срещнем с възможно най-много хора, за да ги убедим, че има надежда България отново да е свободна и независима. Аз и моите съмишленици от „Възраждане“ вярваме, че всичко зависи от нас, българските граждани. Важно е да бъде зачетено правото ни на избор и на свобода – финансова, икономическа, енергийна, свободата ни като народ.“, каза Георги Георгиев.

Средната възраст на членовете на листата в 9-ти МИР Кърджали е 45 години.

 

Снимка:БТА

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!