Представяне на листата на Възраждане- Бургас

Представяне на листата на Възраждане- Бургас

 1. Цончо Ганев – учредител и заместник председател на ПП Възраждане. Завършил е стопанската академия  Димитър А. Ценов“ – Свищов със специалност „Икономика на търговията“.
Кариерният му път преминава от предприемач в сферата на туризма, през мениджърски позиции в една от световните водещи компании, произвеждаща строителни материали. Заместник председател на 47-то и 48-то Народно събрание.
2. Борис Аладжов – магистър по „Мениджмънт на бизнес организациите“ от стопанска академия „Димитър Апостолов Ценов“- Свищов. Притежава професионален опит като „специалист развитие на пазари“ в една от най-големите международни компании развиваща дейност в областта на бързооборотните стоки. Експерт в областта маркетинга, финансите и управлението. Народен представител в 48-то Народно събрание. Председател на структурата на Възраждане – Бургас.
3. Звезделина Каравелова – член и идеолог на най-голямото родителско движение в България. Притежава богат управленски и организационен опит. Певица и музикант. Развива частен бизнес в сферата на ресторантьорството и туризма. Председател е на структурата на Възраждане – Несебър.
4. Александър Койчев – завършил е Икономически университет – Варна. Работи като „специалист развитие на пазари“ в една от най-големите международни компании. Експерт в областта на маркетинга, финансите и управлението. Секретар на структурата на Възраждане – Бургас.
5. Димитър Петков – работил е в МВР като старши граничен полицай, водач на следово куче. По време на службата си е награждаван многократно. Председател е на структурата на Възраждане – Поморие.
6. Снежана Йорданова – висше педагогическо образование. Завършила е специалност „Педагогика“ в ПУ „Паисий Хилендарски“, гр. Пловдив, развива частен бизнес в сферата на туризма. Председател е на структурата на Възраждане – Приморско.
7. Виктория Върбанова – студент в Бургаски свободен университет. Професионалният и опит включва работа за няколко големи български компании развиващи дейност в сферата на туризма, както и работа в чужбина за голяма международна компания. В момента развива собствин бизнес в сферата на услугите. Зам председател е на структурата на Възраждане – Бургас.
8. Надежда Чолакова – образоване НГПИД Академик Дечко Узунов гр. Казанлък специалност дизайн, ТУ София специалност „графичен дизайн“.
9. Здравко Стратиев, работи в сферата на сигурността. Експерт в областта на сигурността и отбраната.
10. Атанас Аврамов – висше техническо образование от ВНВУ“ Васил Левски“- инженер по хидравлика и хидравлични машини – 1975-79г . Военна академията за тил и транспорт“- Санкт Петербург 1985-1988 г. – Специалност Ракетни горива и гориво смазочни материали в оперативно звено до фронт.
11. Ангел Калинков – Магистър по икономика от Бургаски свободен университет. Работил на ръководни позиции в български и международни търговски компании.
12. Драгомир Дончев Дончев – Магистър по Маркетинг и Мениджмънт. Дългогодишен професионален опит в голяма международна компания оперираща в областта на бързооборотните стоки. В момента развива частен бизнес в сферата на туризма.
13. Димитър Илиев Мавродиев – Развива частен бизнес в сферата на авторемонтите.
От 2019г. година разширява дейноста си областа на селския туризъм в Община Малко Търново.
14. Галя Тодорова Неделчева е на 47 години, семейна с две деца. Образование висше. Месторабота: СУ „Христо Ботев „, гр Сунгурларе, длъжност Заместник Директор.
15. Георги Янев – магистър по Право от БСУ, магистър по “ Теория и управление на транспорта“ от БСУ, адвокат на свободна практика към „бургаска адвокатска колегия“, развива частен бизнес в сферата на бързооборотните стоки.
16. Радостин Янков Желязков – висше образование специалност физика и математика.
Притежава професионален опит като преподавател по физика и математика, началник аерологична обсерватория, както и като специалист – електроника и софтуер в корпорация „Програмни продукти и системи“ В момента е програмист на свободна практика
17. Петър Стефанов Кюркчиев – Завършил е УНСС в гр. София, специалност Международен Туризъм.
Притежавам професионална квалификация Магистър по Икономика.
В момента работи в сферата на ресторантьорството.
18. Пролет Ковачева – Медицински колеж „Д-р К. Везенков“ към Университет „Проф. Асен Златаров“ гр. Бургас – бакалавър.
Професионалният и път включва работа в Медицински център 3 – Меден Рудник, УМБАЛ гр. Бургас- Онкохирургия, Съдова Хирургия, Обща Хирургия, Кардиология.
19. Диян Атанасов – Завършил е Технически университет специалност „Автоматизация на производството“. Работи по специалността.

Актуално

Николай Костадинов, „Възраждане“: Община Варна нехае за безопасността на жителите си

Структурата на „Възраждане“ в Търговище проведе първото си събрание след изборите

Костадин Костадинов: Това е България в последните 35 години

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!