Представяне на листата на Възраждане- Бургас

Водач на листата на Възраждане – Бургас е отново Цончо Ганев
Учредителят и зам.-председател на ПП Възраждане Цончо Ганев е завършил Стопанската академия  „Димитър А. Ценов“ – Свищов със специалност Икономика на търговията. Кариерният му път преминава от предприемач в сферата на туризма, през мениджърски позиции в международни компании.
Борис Аладжов е втори в листата. Той е магистър по Мениджмънт на бизнес организациите от Стопанска академия „Димитър А. Ценов“- Свищов. Притежава професионален опит като специалист развитие на пазари в една от най-големите международни компании, развиваща дейност в областта на бързооборотните стоки. Експерт е в маркетинга, финансите и управлението. Народен представител в 48-то Народно събрание. Председател на структурата на Възраждане – Бургас.
Трета е Звезделина Каравелова. Тя е член и идеолог на най-голямото родителско движение в България. Притежава богат управленски и организационен опит. Певица и музикант. Отделно развива частен бизнес в сферата на ресторантьорството и туризма. Председател е на структурата на Възраждане – Несебър.
Александър Койчев е завършил  Икономическия университет – Варна. Работи като специалист развитие на пазари в една от най-големите международни компании. Експерт е в областта на маркетинга, финансите и управлението. Секретар на структурата на Възраждане – Бургас.
Димитър Петков е работил  в МВР като старши граничен полицай, водач на следово куче. По време на службата си е награждаван многократно. Председател е на структурата на Възраждане – Поморие.
Снежана Йорданова е с висше педагогическо образование. Завършила е специалност Педагогика в ПУ „Паисий Хилендарски“, гр. Пловдив, развива частен бизнес в сферата на туризма. Председател е на структурата на Възраждане – Приморско.
Виктория Върбанова е студент в Бургаски свободен университет. Професионалният ѝ опит включва работа за няколко големи български компании, развиващи дейност в сферата на туризма, както и работа в чужбина за голяма международна компания. В момента развива собствен бизнес в сферата на услугите. Зам.-председател е на структурата на Възраждане – Бургас.
Надежда Чолакова е с образование от НГПИД „Академик Дечко Узунов“ гр. Казанлък, специалност Дизайн, както и ТУ София – специалност Графичен дизайн.
Здравко Стратиев работи в сферата на сигурността и е експерт в областта на сигурността и отбраната.
Атанас Аврамов е с висше техническо образование от ВНВУ „Васил Левски“ – инженер по хидравлика и хидравлични машини. Завършва и Военна академията за тил и транспорт в Санкт Петербург – специалност Ракетни горива и гориво-смазочни материали в оперативно звено до фронт.
Ангел Калинков е магистър по икономика от Бургаски свободен университет. Работил на ръководни позиции в български и международни търговски компании.
Драгомир Дончев е магистър по маркетинг и мениджмънт. Той е с дългогодишен професионален опит в голяма международна компания, оперираща в областта на бързооборотните стоки. В момента развива частен бизнес в сферата на туризма.
Димитър Мавродиев развива частен бизнес в сферата на авторемонтите.
Преди 4 години разширява дейността си в областта на селския туризъм в община Малко Търново.
Галя Неделчева е на 47 години, семейна с две деца. В момента работи като зам-директор в СУ „Христо Ботев „, гр Сунгурларе.
Георги Янев – магистър по право от БСУ, също така магистър по Теория и управление на транспорта от БСУ. Той е адвокат на свободна практика към Бургаска адвокатска колегия и развива частен бизнес в сферата на бързооборотните стоки.
Радостин Желязков е с висше образование специалност Физика и математика. Притежава професионален опит като преподавател по физика и математика, началник аерологична обсерватория, както и като специалист електроника и софтуер в корпорация „Програмни продукти и системи“. В момента е програмист на свободна практика.
Петър Кюркчиев е завършил УНСС в гр. София, специалност Международен туризъм. Притежава професионална квалификация магистър по икономика. В момента работи в сферата на ресторантьорството.
Пролет Ковачева е бакалавър от Медицински колеж „Д-р К. Везенков“ към Университет „Проф. Асен Златаров“ гр. Бургас. Професионалният ѝ път включва работа в Медицински център, в УМБАЛ гр. Бургас – онкохирургия, съдова хирургия, обща хирургия, кардиология.
Диян Атанасов е завършил Технически университет, специалност Автоматизация на производството, и работи по специалността си.

Актуално

Представяне на листата на Възраждане в 13-ти МИР Пазарджик

Представяне на листата на Възраждане в 24-ти МИР София

Представяне на листата на Възраждане в 25-ти МИР София