Представяне на листата на Възраждане- Силистра

Представяне на листата на Възраждане- Силистра

Маргарита Генчева е водач на листата на „Възраждане“ в Силистра

Водач на листата в Силистра за втори пореден път е Маргарита Генчева. Тя прекарва детството си в  с. Окорш, обл. Силистра. Завършила е специалност право в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и повече от 20 години работи като юрист на различни нива в банковата система. При израстването си в кариерата  е заемала различни длъжности, включително отговорни позиции като главен юрисконсулт и изпълнителен директор. В последните 15 години основен акцент в трудовата ѝ кариера е организирането на работни процеси и ръководство на административни структури. Тя е народен представител в 48-то Народно събрание, зам.-председател на Комисията по здравеопазване и член на постоянната Комисия по земеделие отново в  48-то Народно събрание.

Втора в листата е Маргарита Махаева, която е родена в гр. Силистра, а детството си прекарва в силистренското с. Ситово. Тя също е магистър по право. Работила е като юрисконсулт в частна фирма, а към настоящия момент е адвокат към Софийска адвокатска колегия.

Трети е Димитър Димитров – роден в Тутракан, където живее и понастоящем. Бакалавър е от Тракийски университет – Стара Загора, специалност Агрономство, и е магистър по Растителна защита в Аграрен университет  Пловдив. Работи като агроном повече от 10 години.

Четвърта е Албена Герасимова – родена в Силистра, където живее и към момента. Магистър е по право. Работила е като юрисконсулт в Областна дирекция „Земеделие“ – Силистра и като помощник на частен съдебен изпълнител. От 2014 година досега е адвокат в Силистренска адвокатска колегия.

Пети в листата е Леонард Сапунджиев, също роден в Силистра. Той е със средно техническо образование, като живее и работи в родния си град. По професия е енергетик, работил дълги години в сферата на електрониката.

Актуално

Деян Николов: Сглобката  продават позиции в общинските дружества, купуват общински съветници, ДАНС и Прокуратурата трябва да се самосезират

Костадин Костадинов: България вече е фактор – в Европарламента се формира нова група, а „Възраждане“ е инициатор

Георги Георгиев: Ще осигурим навременна и адекватна помощ на хората с увреждания с нови изменения в закона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!