Представяне на листата на Възраждане- Гарброво

Даниел Петров отново повежда листата на „Възраждане“ в Габрово

Даниел Петров, който е един от учредителите на структурата на „Възраждане“ в Габрово, оглавява листата в града. Той е народен представител от 47-то и 48-то Народно събрание и е бил зам.-председател на парламентарната комисия по земеделието, храните и горите, както и на комисията по околната среда и водите. Завършва Икономика, управление и финанси в търговията. Днес той е успяващ предприемач в сферата на производството на метални конструкции и съоръжения, като притежава редица квалификации в тази област.

Втори в листата е Йордан Андреев  – компютърен техник, който от 10 години работи в сферата на международния автомобилен транспорт и логистика.

Златка Донева е магистър по Право; магистър по Политология, дипломация и национална сигурност; магистър по Счетоводство и одит; бакалавър по Финанси и банково дело. Управлява собствена фирма.

Четвърти в листата е Борислав Борисов, в момента е втори мандат действащ кмет на град Плачковци.

В листата е също така Александър Александров. Той живее и работи в гр. Дряново, с образователна степен бакалавър от Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, специалност Педагогика на обучението по физическо възпитание.

Шесто място е за Евелин Йорданов, който завършва ТУ-Габрово, степен бакалавър със специалност Стопанско управление. След това се дипломира и във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, специалност Международни икономически отношения. Към момента се занимава със собствен бизнес и предприемачество.

Седми е Иван Томов – магистър по Счетоводство и контрол и бакалавър по Европеистика. Има опит като ръководител на транспортна дейност и в сферата на международните икономически отношения. Работи в собствена счетоводна кантора.

Осмото място в листата е за Женя Иванова – родена и живее в град Габрово. Тя завършва магистратура в ТУ – Габрово, специалност Изчислителна техника. Работила е като програмист и мениджър, като последните повече от 20 г. трудовият ѝ стаж е като главен специалист и експерт към Териториално статистическо бюро – Габрово и Агенция по вписванията гр. Габрово.

Актуално

Европейски лидери пристигат в столицата по покана на „Възраждане“

По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

Костадинов и Стоянов от „Възраждане“ се срещнаха с Никола Дюпон-Енян

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!