ППДБ+ доказаха, че са патерица на Гергов и предадоха панаира

‼️ След като ППДБ+ се прегърнаха и целунаха с ДПС и ГЕРБ-СДС, станахме свидетели на евроатлантическата сватба на века. Тези, които искаха да изчегъртат мафията, всъщност я изпраха. Днес видяхме, как ППДБ+ оттеглиха точката си, която защитаваше Пловдивския панаир от програмата на Народното събрание. Това стана под наставлението на ГЕРБ-СДС и дадените от тях инструкции на ППДБ+ в пленарна зала – Десислава Атанасова директно заповяда на Даниел Лорер какво да направи, като последния се съгласи светкавично.

➡️ Ясно виждаме, че двете политически формации, които до вчера заблуждаваха обществото, че се мразят, днес много успешно и страстно консумират брака си.

❗️ППДБ+ от месеци си правят PR с Пловдивския панаир, който е изключително важен за Пловдив и България. Въпреки упражненията им по темата, кристално ясно е, че те направиха всичко възможно да забавят точката си и да пристанат на Гергов, но вече като управляващи. Видно е поредното симулиране на дейност от страна на ППДБ+.

🇧🇬 Пловдивският панаир е много повече от акции и дружества. Той съхранява в себе си духа и историята на града. Неговото запазване е основен приоритет за Възраждане в град Пловдив.

⁉️ Пловдивчани вече се питат каква опозиция ще бъдат ППДБ+ на ГЕРБ-СДС в общинския съвет, след като в момента управляват държавата заедно с тях и благодарение на тях. На практика ППДБ+ се превърна в коалиционен партньор зависим не от електората си, а от волята на ГЕРБ-СДС.

Актуално

Европейски лидери пристигат в столицата по покана на „Възраждане“

По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

Костадинов и Стоянов от „Възраждане“ се срещнаха с Никола Дюпон-Енян

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!