Посещението на политическо движение „Двери“ в България по покана на „Възраждане“

Посещението на политическо движение „Двери“ в България по покана на „Възраждане“

На 4 и 5 ноември, в отговор на тазгодишната ни визита и по повод 110-та годишнина на Балканската война, в България пристигна делегация на политическо движение „Двери“. …

На срещата в София между ръководството на „Възраждане“ и сръбския представител проф. д-р Андрей Митич бяха обсъдени общите предизвикателства пред Югоизточна Европа. Обект на двустранното внимание бе напрегнатата международна обстановка. Особено внимание бе обърнато на предизвикателствата на религиозния екстремизъм, проникващ във вътрешността на Европа от близкоизточното направление. Бе изказана увереност за съвместното укрепване на границите и сигурността, както и възстановяването на мира на европейския континент и Балканите. Изразено беше единомислие, че е необходимо съвместно да се работи за опазване и укрепване на традиционните европейски ценности.

Срещата премина в топла, делова и приятелска атмосфера, след което представителите на „Възраждане“ и „Двери“ заедно честваха 110-та годишнина на победоносната Балканска война.

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!