Петър Петров : „Възраждане“ ще унищожи местния феодализъм и порочните зависимости в Монтана

Петър Петров : „Възраждане“ ще унищожи местния феодализъм и порочните зависимости в Монтана

Ние искаме хората в региона да са свободни и да имат добър живот.

Петър Петров е избиран вече два пъти за народен представител от родния си град Монтана. През всичките си мандати в Народното събрание неговата цел е била една – съгражданите му да живеят по-добре, да бъдат независими от узурпираната от ГЕРБ и ДПС местна власт и да изберат Монтана за мястото, в което да отглеждат децата си.

“Призовавам хората, живеещи в нашата област, да гласуват за мен, защото единствено от “Възраждане” имаме смелостта и доблестта да се изправим срещу местния олигархичен феодализъм, който е задушил общините в региона в една мъртва хватка. Жителите им заслужават да живеят спокойни, заслужават да бъдат свободни, заслужават да бъдат независими.

Един от най-големите проблеми на нашата област е поддържането на хората във финансова зависимост от страна на ГЕРБ и ДПС и приобщената им т.нар. „мрежа от бизнесмени“. „Общините в региона се превърнаха в най-големите работодатели, а не частните фирми, и по този начин работещите в общинските администрации са превърнати в заложници на политико-икономически интереси и „сигурни гласоподаватели“. А  пък местните хора, които открито се асоциират с „Възраждане“, биват заплашвани, лъгани, тормозени, за да престанат. Време е да си кажем, че така повече не може. Време е да вземем съдбата си в своите ръце. Време е да разберем, че няма власт, която да е тръгнала срещу народа си и да не е загубила.”, заяви Петър Петров на среща с граждани от Монтана.

Той призова още за масово гласуване като противовес на купения вот в махалите и селата без страх, защото от “Възраждане” са показали, че могат да объркат сметките на статуквото и че на местно ниво могат да се борят от името на жителите на област Монтана срещу корупцията и зависимостите.

“За мен доверието е изключително важно и аз никога няма да предам тези, които са дали гласа си за мен. Гласувайте за “Възраждане” и на двата вида избори с номер 12, ако искате по-добър живот. Гласувайте, ако искате да гледате как децата ви израстват в този красив и живописен край, а не заминават за столицата или в чужбина, прокудени от управлението на преяли с власт безхаберници. Гласувайте, ако искате да бъдете свободни и независими. Гласувайте, ако искате частният бизнес да не бъде подчинен от схемите на ГЕРБ и ДПС и икономиката на района да достигне средните нива за страната. Гласувайте, ако искате достоен и нормален живот!”

Възраждане е с номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!