Кризата Covid 19 - мерките на правителството и последиците от тях

На 5 декември 2020 г. от 10:00 до 13:00 ч. ще се проведе форумът: "Кризата Covid 19 - мерките на правителството и последиците от тях".

Форумът  е организиран от  неформалното родителско движение Национална група "Децата на България" с подкрепата на  Възраждане.

Целта му е да се даде гласност на реалната ситуация в контекста на наложените мерки, както и да се предложат ефективни, работещи и адекватни решения.

Събитието ще се излъчва онлайн от страницата във Фейсбук на  Национална група "Децата на България" и на страницата на Възраждане. Ще има възможност да задавате въпроси към участниците като коментари под събитието, излъчвано в страницата на Възраждане.

Възраждане подкрепя форума, защото обществото ни изпитва силна и неотложна необходимост от подобна дискусия на уважавани експерти от различни сфери - лекари, икономисти, учители, психолози, юристи и социални работници. Предвид факта, че до този момент публичен дебат в широк формат на тази тема не е провеждан, считаме, че тази инициатива ще има широк обществен отзвук и ще е безспорно в полза на обществото.

Най-четени

Платформа за управление на Възраждане – 2019

©2021 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com