Възраждане с пакет от мерки за излизане от кризата

В началото на седмицата се проведе пресконференция на Възраждане, на която беше представен пакет от мерки на политическата организация за излизане от кризата, в която в момента се намира България. Мерките бяха конкретизирани от д-р Костадин Костадинов – председател на Възраждане, инж. Николай Дренчев – организационен секретар, Ивайло Антов – координатор за район Подуяне, град София.

Днес България е зависима държава, загубила белезите на своята държавност. Дори наподобява колония, която се управлява директно отвън. Най-ниски доходи в цяла Европа; демографска катастрофа, водеща до промяна на етническия баланс на населението в ущърб на основния етнос – българите; най-висока детска смъртност в Европа; най-висок процент онкологично и сърдечно болни в света; най-нещастната нация според редица изследвания; разрушено стопанство и унищожени цели отрасли в икономиката; приватизация, в която материалните активи бяха раздадени на олигархични и криминално-икономически групировки; разрушено здравеопазване; морално, духовно и физическо падение на нацията; унищожавана образователна система; корумпирана съдебна система и разраснала се администрация, които не са в състояние да осигурят спокойния живот на нацията и обществения ред; унищожена армия, сведена до размери по-малки от тези, наложени с Ньойския диктат след Втората национална катастрофа през 1919 г.

Жертвите, които сме дали като нация през последните 30 години надхвърлят жертвите, които сме дали във всички войни, водени за национално освобождение и обединение на България през XIX и XX век. Надхвърлят и жертвите, които сме дали по време на завоюването на България през XI и XIV век.

Намираме се в безпрецедентна ситуация. Поради това Възраждане като политическа организация, която поставя българския национален интерес на първо място, е категорична, че е необходимо да се предприемат мерки за възстановяването на нашия суверенитет и независимост, за обновяването на българската народност.

Ние не признаваме българското правителство („Кауза Възраждане“ може да прочетете и подпишете тук: https://kauza.vazrazhdane.bg/), но любовта към Родината и грижата за българските граждани са причина да продължаваме да търсим изход от настоящата криза.

За нас първата крачка от промяната е обединението на всички българи и политически организации до постигането на оставка на правителството и главния прокурор. Първият ден, в който парламента заседава, е 2 септември 2020 г. Призоваваме всички български граждани в 8:00 ч. да сме пред старата сграда на Народното събрание (бившия Партиен дом) за блокада до оставка.

С пакета от мерки, които предлага Възраждане, може да се запознаете тук:

Най-четени

Платформа за управление на Възраждане – 2019

©2020 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com