Когато ние организираме протест, ще разберете по хилядите българи, които ще ни последват!

В първия ден от отмяната на извънредното положение в България, Възраждане организира протест за оставка на правителството. Датата, на която ще се случи, е 14 май 2020 г. (четвъртък). В 12:00 ч. всички недоволни от управлението на кабинета Борисов 3 ще се съберем пред Народното събрание. Очаква се да се включат българи от цялата страна и от целия свят и сме категорични, че ще останем на улицата, докато кабинетът не подаде оставка.

Пораженията, които управляващите нанесоха на гражданите, семействата и икономиката; неадекватно наложените мерки за борба с COVID-19; паниката и психозата, която насаждат в населението с пресъздаваните от тях „апокалиптични картини“; заблуждаващата информация; заповедите, които се налагат, после отменят и след това пак налагат, в противоречие с действащи закони, са само част от действията показващи неадекватността на правителството.

Необяснимото прибързано подаване на документи на България за присъединяване към ERM II (чакалнята на еврозоната), въвеждането на високотехнологичната мрежа 5G без да се проведе обществено обсъждане, показват едно: управляващите не се интересуват от гражданите. Управляват ни в диктатура, а не в демокрация. За тях гласът на българите не е важен, освен по време на избори – време, в което с всички средства трябва да се удържи властта, за да се продължи с мародерстването над нацията.

Живеем във време, в което ни управлява мафията, а тя владее и средства за масова манипулация. Настоящите властимащи използват закупени от тях или контролирани медии, за да ни поднасят като информация това, което те искат, да ни подвеждат, да отклоняват вниманието ни от престъпните им действия, да ни разединяват като нация, всявайки конфликти. Противопоставят миряни, посещаващи православните храмове, срещу хора, които няма да ги посетят; ползват деца да апелират от малкия екран родителите им да останат у дома; извеждат пред нас уважавани лекари, за да говорят за „трупове“, „хладилни камери“ и други „апокалиптични картини“. Показват ни, че няма алтернатива, че няма кой друг да управлява, освен тях. Опитват се да заглушат гласа на Възраждане – най-голямата опозиционна сила, чрез политически репресии. Ограничават правата и свободите дори на обикновените граждани, дръзнали да изразят недоволството си от управлението им, като ги призовават за разпит дори заради Фейсбук статуси. Всичко това – в „демократична“ европейска България в XXI век.

„Време е да кажем стига. Алтернатива има и ние от Възраждане я показваме ежедневно. Алтернативата на настоящото управление е в българския народ. Ние обединяваме експерти в различни области, хора доброволци, които са наши членове и симпатизанти и ни следват с една идея – опазване на българската национална идентичност с каузата да я има България. Ние сме народ! Да излезем за нормален и достоен живот и да свалим това правителство. Нямаме избор! Повече няма какво да губим. За мълчанието си плащаме не само ние, а ще плащат и децата и внуците ни. Управляват ни хора с идиотско поведение и липса на компетенции. България заслужава повече! Да върнем властта в Родината в ръцете на нас българите. Българи, аз излизам на 14 май 2020 г. от 12:00 ч. пред Народното събрание. Последвайте ме за оставката на това престъпно правителство!“, призова д-р Костадин Костадинов – председател на Възраждане.


Корица на събитието във Facebook
🗓️ Събитието във Facebook

Най-четени

Платформа за управление на Възраждане – 2019

©2021 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com