Възраждане и граждани с Декларация за независимост на българския народ

На 14 март 2020 г. се проведе Народно събрание – среща-разговор по важни за България въпроси. На нея присъстваха граждани, организации и общественици, които заедно изготвиха решенията на значими национални проблеми и се обединиха около тях.

Това са българи, мислещи за бъдещето на страната ни. Те не се подават на манипулации и паника и ги различават от отговорното поведение, което всички имаме, за да предпазим себе си, родителите и близките си от епидемията.

На Народното събрание беше създадена и приета Декларация за независимост на българския народ. С нея ние от Възраждане и представителите на българските граждани заявяваме, че не признаваме повече юрисдикцията на престъпното правителство, обявяваме го за свалено, управлението му за приключено и декларираме пълната си решимост да премахнем всички негови представители в държавното и местното управление.

С решенията си правителството за пореден път създава медийна паника, за да отмести фокуса на българските граждани от случващото се в страната и света. Какво ще стане след месец, обаче, когато извънредното положение приключи и безкрайно много хора са в социална криза? Днес се говори, че здравната ни система няма да издържи на епидемията от COVID-19, а утре социалната и всички останали сфери ще бъдат тотално унищожени от ГЕРБ-вируса, който вече 10 години убива страната ни.

В дните на извънредно положение некомпетентността на правителството да се справи с епидемията доведе до блокиране на българската икономика. Това неминуемо ще се отрази на всички сфери в страната. Влошаващата се икономическа ситуация ще доведе до необратима гибел на българската икономика, постигната чрез убиване на бизнеса в страната и повишаване на безработицата.

В отговор на това Възраждане предложи адекватни мерки за опазване на българската икономика в периода на грижа за здравето на гражданите и овладяване на пандемията, които могат успешно да се осъществят със субсидията, получена от Европейския съюз.

До момента управляващите не обръщат внимание на рационалността, а наблягат на заплахи и остроумни коментари към и без това изплашения българин. Ето защо българските граждани решиха да си вземат превилегията да решават какво се случва в България с тях и семействата им.

Декларацията за независимост на българския народ е достъпна за подпис на този адрес: https://kauza.vazrazhdane.bg/ и вече е подписана от няколко хиляди българи.

Бъдещето на страната ни е в ръцете на нас българите! Да живее България!


Най-четени

Платформа за управление на Възраждане – 2019

©2021 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com