ИЗЯВЛЕНИЕ НА ВЪЗРАЖДАНЕ, ОТНОСНО ЗАПЛАХИТЕ И ТОРМОЗА, ОСЪЩЕСТВЯВАНИ ПРЕДИЗБОРНО ВЪРХУ ПАРТИЯТА И НЕЙНИТЕ ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ

Скъпи възрожденци, 

От дълго време, легално регистрираната и функционираща според законите на страната партия Възраждане, единствената истинска опозиционна сила у нас, която се радва на огромна обществена подкрепа, е подложена на пряк и косвен тормоз от както от властите на ГЕРБ, ДПС и ВМРО, така и от други наши и чужди политически и медийни субекти, финансирани с пари на врагове на Отечеството. 

Тези дни получихме и преки обвинения за уж извършени от нас престъпления по състави на Наказателния кодекс (чл. чл. 95, 108, 109, 117, 162 и др.), публични заплахи за съдебна и друга разправа с наши членове и симпатизанти, заплахи за “разтуряне” на нашата партия и др., които по същество в целия си обем, представляват ни повече, ни по-малко тормоз и терор на български граждани.

Във връзка с това заявяваме:
1.) Ако гербаджийските подкупни и корумпирани власти и силовите структури, оглавявани от бивши изнудвачи и агенти на ДС, както и така наречената прокуратура, посегне по какъвто и да било начин, на който и да е наш член и симпатизант по скалъпени обвинения в каквото и да било, всички ние във Възраждане ще се възползваме веднага от всички възможни форми на законови протести и гражданско неподчинение;
2.) Също така, възнамеряваме да потърсим наказателна и гражданска отговорност за набедяване по смисъла на чл. 286. (1);
3.) Заявяваме, че ако очаквате от нас сломяване на волята ни за промяна на смъртоносното статукво и ако се надявате на намаляване на гнева ни от безогледните кражби, корупция и престъпност у нас, ако очаквате пасивни самоубийства (16 000 самоубийства по времето на трите кабинета на Бойко Борисов) и пасивни самозапалвания от отчаяние (броят им е 60 за същия период), това няма никога да стане! Никога!
Ще се борим до победа!
Само ние можем!
Да живее България!

Най-четени

Платформа за управление на Възраждане – 2019

©2020 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com