Възраждане осъществи официална визита в Унгария, по покана на партия "Наша Родина"

Между 23 и 26 март, активисти на "Възраждане" бяха на официално посещение в Унгария по покана на „Наша Родина” – местна патриотична и парламентарно представена партия. Същата е съставена в по-голямата си част от бивши членове на партия "Йоббик", която в последните години, направи неестествен завой към политическия център, вследствие на което и рязко смекчи по-голямата част от своите позиции. 

В рамките на визитата, представителите на Възраждане и "Наша Родина" проведоха редица разговори за бъдещо сътрудничество и инициативи, като посещение на преградните съоръжения по унгарската граница, създадени, за да спрат имигрантските нашествия. С изненада разбрахме, че огромна част от членската маса на нашите домакини са всъщност доброволци по опазването на границата и дават ежедневни наряди по нейното протежение. 

Нашите представители декларираха от името на Възраждане, пълна готовност за сътрудничество по създаването на обща група в Европейския парламент, заедно с нашите домакини от "Наша Родина", както и с други сродни формации, след изборите за ЕП на 26 май. 

Общата идейна база, около която се обединихме, включва следващите няколко опорни пункта: 

МЕЖДУМОРИЕ: Oт Балтика до Черно море страните, излезли от комунизма имаме сходни проблеми: ние не съумяхме да се противопоставим на грабителските схеми на посттоталитарните елити и нашите ресурси бяха ограбени, включително ресурсът ни от млади и работоспособни хора. Съюз между нашите държави ще измени драстично ролята ни и от второстепенен суровинен придатък, ще ни направи незаобиколим фактор в Европа и важен световен център.

НАПРЕД ПО ПЪТЯ: Родолюбците в Унгария са спечелили ключови победи: в училищата им историята се учи, така че децата им да се гордеят, че са част от достойна нация, имат държавна политика в подкрепа на раждаемостта, (макар от нея да се възползват основно циганите им), затворили са границата и са спряли инвазията на дивите орди от Африка и Азия, осигурили са ефективна защита на системите си за социално подпомагане от паразитиращи върху тях граждани.

ПРЯКА ОПАСНОСТ за унгарските родолюбци е армията на Сорос. Въпреки успехите на патриотите – войната не е спечелена. Противникът е много силен, отделно хвърля много пари и лукавство за разцепления на патриотичните сили. Битки с това зло социално инженерство се водят навсякъде по света, но в Унгария е най-ожесточена и въпрос на чест за противника е да спечели „у дома си”. Въпрос на живот и смърт за унгарците е да не допуснат Сорос да се завърне.

ПРОСЕМЕЙНИ ПОЛИТИКИ: Имат повече цигани, отколкото при нас, въпреки това, те рядко представляват криминален проблем, а само социален. Както при нас, така и при тях циганите усвояват от социалните фондове повече, отколкото допринасят. С интерес изслушаха и много харесаха програмата на Възраждане за семейно подоходно облагане и подпомагане на семействата с деца, не чрез директни плащания, а чрез данъчни облекчения. 

РУСИЯ и САЩ: Русия е част от нашето цивилизационно пространство и няма нужда да враждуваме с нея. В същото време – тя (както и САЩ) e огромна сила и лесно може да настъпи и смачка някой наш интерес, без дори да забележи. Надяваме се, че в САЩ постепенно, с все по-голямото и плътно овладяването на властовия ресурс от новия президент във Вашингтон – ще настъпи ново отношение и към нашите държави. Също така се надяваме, че за в бъдеще определени техни фондации (в по-голямата си част овладяни от кадри на неокомунистите и културните марксисти от Демократическата партия), няма да предприемат в нашите държави действия, които биха били укорими и подсъдни в самите САЩ. 

ВЪЗРАЖДАНЕ В ТЕХНИТЕ ОЧИ: Нашите домакини, изключително много харесаха просемейните ни политики. Приветстваха и кампанията ни за запазване на българския лев. В Унгария, въпреки че форинта е бил атакуван от финансови спекуланти - да се говори за приемане на еврото е ерес. Харесаха противопоставянето ни на Ердогановите неоосманистки политики. 

Посещението ни приключи с няколко общи снимки и размяна на протоколни подаръци. В края на посещението ни, се обединихме, че очертаващото се взаимодействие между нашите две партии е една добра основа и блестящ пример за сътрудничеството между европейските националисти за една по-добра и по-сигурна Европа. 

Най-четени

Платформа за управление на Възраждане – 2019

©2020 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com