Въпрос на избор: оставка или от Валери Симеонов, или от покровителстващия го

Въпреки че националните медии обслужват интересите на компрадорското правителство, дори те не могат да скрият вече ежедневните изцепки на така наречените „патриоти“. Лидерите им толкова изнагляха, че престанаха дори да се съобразяват с елементарното възпитание, показвайки колко слабо ги интересува съдбата на българина. Поредната брутална демонстрация на високомерие и пълна липса на човечност бе показана от вицепремиера Валери Симеонов.

Бидейки обсебени от алчност, жажда за власт и тотална незаинтересованост от проблемите на народа, членовете на настоящото правителство дълго време се опитват да замажат проблемите, очертани от родителите на деца в неравностойно положение. А те, родителите, са доведени до крайна безнадеждност! И излязоха с децата си, за да демонстрират отчаянието си и да потърсят решение от онези, които уж сме избрали точно с тази задача. За съжаление обаче, получиха само презрение от лицата, олицетворяващи властта. Не само мълчаливо презрение, но един от вицепремиерите най-безочливо ги нарече „кресливи жени с уж болни деца“, обвинявайки ги, че манипулират обществото и правителството! Що за изрод трябва да си, дори за да ти хрумне да изричаш подобни неща?! Така ли говори един националноотговорен политик, при това заместник министър-председател?!

Ние от „Възраждане“ сме дълбоко потресени и погнусени от този тип отношение! Призоваваме Валери Симеонов НЕЗАБАВНО да подаде оставка или тя да му бъде поискана от лицето, допуснало го до заемания от него пост. В противен случай, покровителстващият го също трябва да си отиде с него! Това е единственият начин да се започне възстановяването на останките от държавността в Република България!

Време ни е за Възраждане!

Най-четени

Платформа за управление на Възраждане – 2019

©2020 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com