Марк Айваньо посети България за среща с Костадин Костадинов от „Възраждане“

„Вчера в парламента по наша покана пристигна Марк Айваньо, председател на фракцията „Републиканци за национално обновление“ в Републиканската партия на САЩ. На първата ни среща се договорихме да подготвим и подпишем меморандум за споделяне на общи ценности – консервативни, традиционни и християнски. Говорихме три часа за българската, американската и световната политика. Стигнахме до много общи изводи и установихме, че имаме почти изцяло идентични възгледи.
Когато журналистите го питаха не се ли притеснява, че разговаря с партия, която критикува неговото правителство, той отговори, че също критикува неговото правителство. Когато го питаха не се ли притеснява, че ни наричат проруска партия, Марк отговори, че и Тръмп е наричан проруски.
Аз нямам какво повече да добавя. Нашата визия за България сме я казвали хиляди пъти – всекиму можем да бъдем съюзник, никому няма да позволим да ни бъде господар.
Изпратихме Марк Айваньо и пожелахме успех както на него, така и на Тръмп в започналата вече предизборна кампания. Светът и САЩ ще бъдат много по-нормално и спокойно място за живеене, ако Тръмп спечели президентските избори следващата есен.“, съобщи Костадинов с публикация в социалната мрежа Фейсбук.

Актуално

Европейски лидери пристигат в столицата по покана на „Възраждане“

По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

Костадинов и Стоянов от „Възраждане“ се срещнаха с Никола Дюпон-Енян

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!