Мариела Петрова от “Възраждане” : Не на корупцията, не на липсата на препитание, не на бедността 

Мариела Петрова от “Възраждане” : Не на корупцията, не на липсата на препитание, не на бедността 

Кандидатът за кмет от “Възраждане” – Мариела Петрова е успешен и уважавам международен адвокат, който се е посветил да подобри живота на съгражданите си от Лесичово.

“Проблемите в красивата ни община са много, но сред най-наболелите са ниското доверие на гражданите към сегашната управа, липсата на отчетност и задкулисието. За три мандата на предходното управление, населението е намаляло с 15%, селата тънат в разруха – липсва инфраструктура, неасфалтирани и неремонтирани улици, липса на тротоари, липса на осветление, проблеми със сметоизвозването и сметосъбирането.

Въпреки всички тези проблеми искам да спра пагубната тенденция на емиграция и търсене на реализация в чужбина. Освен че са далеч от семейството си и веднъж устроили се в чужда държава, трудно се връщат, разбират за чужди работодатели, а родните остават без качествена работна ръка. Затова смятам да реализирам активна кампания за завръщане на хората, подобряване на средата им на живот, както и привличане на инвестиции, с цел създаване на благоприятни условия за живот и създаване на семейство. Също и смятам, че хората трябва да бъдат поощрявани да подават сигнали и да сигнализират за нередности, по този начин те комуникират с институциите”, коментира кандидатът за кмет от “Възраждане” – Мариела Петрова.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ дава Манол Пейков на  Прокуратурата за финансови злоупотреби

Кръстьо Врачев: Реализацията на проект “Въча” е крайно необходима

Коста Стоянов от „Възраждане“: Няма да позволим рибарския бранш да бъде унищожен

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!