Мариан Тошков от “Възраждане” : Целта ми е да превърна Перущица в още по-привлекателно място за живот 

Мариан Тошков от “Възраждане” : Целта ми е да превърна Перущица в още по-привлекателно място за живот 

Кандидатът за кмет от “Възраждане”, Мариан Тошков е роден и израснал в Перущица и това силно го мотивира да развива родния си град и да подобри и облагороди жизнената среда и общите условия на живот на своите съграждани.

В програмата си залага няколко основни приоритета, като водещи при тяхното структуриране и приоритизиране са нуждите на хората.

“Сред основните компоненти в политическата ми платформа са подобряването на състоянието на водните трасета и колектори – подмяна на старите и изграждане на нови, ако е нужно, изграждане на подходяща среда за спорт и забавление за деца и младежи, защото децата са нашето бъдеще и трябва да бъдат приоритет във всяка една програма. Залагам и на контрол и подобряване на ефективността на сметосъбирането, изграждане на специално депо, извън града за едри и строителни отпадъци. В програмата ми е включена и идеята за създаване на звено общинска охрана, с цел поддържане на обществения ред”, заяви на среща с граждани, кандидатът за кмет от “Възраждане”, Мариан Тошков.

Той заяви още, че целта на екипа му е Перущица да продължи да се утвърждава като привлекателно място за живот, култура и бизнес, ефективно използващо своя потенциал за балансирано и устойчиво, интегрирано развитие, но със съхранена местна идентичност.

“Възраждане” е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Деян Николов: Сглобката  продават позиции в общинските дружества, купуват общински съветници, ДАНС и Прокуратурата трябва да се самосезират

Костадин Костадинов: България вече е фактор – в Европарламента се формира нова група, а „Възраждане“ е инициатор

Георги Георгиев: Ще осигурим навременна и адекватна помощ на хората с увреждания с нови изменения в закона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!