Групата на общинските съветници на Възраждане във Варна с юридическа помощ за граждани

Групата на общинските съветници на Възраждане в град Варна предоставя възможност на варненци, които са получили актове за административно нарушение във връзка с участието си на вчерашния протест, да ги оспорят в съда. Юристите на политическата организация ще работят доброволно, за да осигурят безвъзмездна помощ на потърпевшите граждани. Необходимо е само те да я заявят на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

„Ежедневно правата и свободите на гражданите се ограничават и България от Европейска държава се превръща в полицейска такава, а демокрацията все повече се проявява като диктатура. От началото на извънредното положение властта нанася репресии върху граждани. Прилаганите противоепидемични мерки, заповеди, противоречащи на закони, непрестанното вземане на решения от правителството и след това отмяната им, буди не само недоверие, но и притеснение, че ние, гражданите, сме се превърнали в „обучителен полигон“ на неадекватни политици. Хората, които в момента са облечени с власт, не са концентрирани върху нуждите на населението, а владеейки методите за манипулация на общественото мнение, непрекъснато ни внушават „апокалиптична“ картина, държейки ни в страх, изолация и така желаното от тях подчинение. Всеки от нас има право на мнение и на неговото изразяване, според принципите на демокрацията. Ето защо ние ще помогнем на потърпевшите варненци в тези трудни времена, за да могат хората да запазят част от средствата си за прехрана в семейните си бюджети“, каза д-р Костадин Костадинов - председател на Възраждане.

Във вчерашния ден групата на общинските съветници на Възраждане във Варна внесе предложение към Община Варна за въвеждане на мерки за облекчаване на бизнеса. Д-р Костадин Костадинов, Георги Георгиев, Цончо Ганев и Николай Костадинов поискаха от кмета на града засегнатите бизнеси да не плащат тротоарно право не само през периода на извънредното положение, но и три месеца след това. Отправиха и искане за същия период предприемачите да не заплащат общинските си наеми. Предприемачите осигуряват прехраната на редовите граждани. В сегашните времена на изолация, грижата за тях е грижа за всички варненци.
Последни публикации

Платформа за управление на Възраждане – 2019

©2021 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com