Народът се изправя бавно, но категорично. Иска да бъде представляван от честни хора, а не от престъпници

На 14 март 2020 г. от 11:00 ч. в залата на хотел „Арена Ди Сердика“ ще се проведе Народно събрание. Това е среща-разговор на граждани, общественици, граждански организации, предприемачи и други хора – специалисти в различни сфери на познанието и живота, които имат визия за разрешаването на актуални за страната ни въпроси. Очакваният резултат от него е изготвянето на решения по значими национални проблеми.

Начело на държавата стои мафията – престъпници, които толкова силно се борят за блага, че се „изяждат“ помежду си. Зачестилите новини за арести на политици са показателни и за пореден път демонстрират колко безмилостна е битката за разграбването на богатствата на Родината ни. Наблюдаваме как довчера ГЕРБ и ВМРО-БНД управляваха и присвояваха заедно, а днес се арестуват. Припомняме си отново поговорката „Крадецът вика дръжте крадеца“ докато наблюдаваме показните акции, които са насочени към отвличане на вниманието на българските граждани от същественото – че поведението на т.нар. „политически елит“ во̀ди България към гибел.

Единствени в Европейския съюз сме представлявани от човек, който е разследван. Международните медии пишат, че България има най-корумпирания премиер. В парламента ситуацията е същата, както и в общинските съвети. Управляват ни престъпници, хора без чест.

Живеем във време на бедност, покосила голяма част от българите, и невиждан упадък на морални ценности и етични норми. Поведението на властимащите сътвори хаос и на практика спря работата на почти всички институции в страната. Редът, в която и да е сфера от живота в България, липсва. В тази мъглява и хаотична картина е съвсем закономерно народът ни да изчезва.

„Ние от Възраждане казваме: стига! Ситуацията в България ще се промени, когато всички управляващи до един напуснат властта. Ние ще я променим. Съдбата на България е в нашите ръце. След време ще разказваме на децата си, че някога България е била бедна, слаба, обезлюдена и обезверена – няма да ни вярват. За да стигнем до този момент, е необходимо всички хора на водещи управленски позиции да напуснат постовете си и на тяхно място да застанат български граждани с компетенции в съответната област. Да започнат да се правят референдуми. Да започнат да се разрешават проблемите в здравеопазването, образованието, социалната и всички останали сфери в страната ни, които днес са доведени до крах и не функционират правилно. За десет години видяхме, че правителството не се справя. С решенията си, ни убива, но държи да е на власт. Показваме им недоверието си чрез протести, а те се обграждат с полиция и си позволяват политически арести. Поради това ние казваме, че вече нямаме правителство. Не признаваме правителството. Взимаме ситуацията в наши ръце. Ние, българските граждани, ще се съберем на 14 март, за да създадем стратегия за развитие на държавата и за разрешаване на проблемите в ключови за функционирането на страната ни области и след това ще провокираме нейното осъществяване. Властта се страхува от това да не се изправи народът, защото ако това се случи, управляващите крадци ще паднат.“, коментира д-р Костадин Костадинов – председател на Възраждане.

Последни публикации

Платформа за управление на Възраждане – 2019

©2020 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com