Един от „Възраждане“ – Траян Димитров

Казвам се Траян Красимиров Димитров и съм роден през 1986г. в гр. Добрич. Произхождам от семейство от така наречената средна класа – майка ми е била учителка, а баща ми бригадир на бригада за алуминиева дограма. В момента и двамата са пенсионери, като баща ми работи в момента, защото пенсиите, които получават за дългите години трудов стаж не са достатъчни за спокоен живот на старини.

През 2005г. завърших ФСГ „Васил Левски” - Добрич, специалност „Стопанаски менинджмънт”. Висшето си образование...

Един от „Възраждане“ – Емил Христов

Казвам се Емил Иванов Христов. Роден съм през 1989г. Завърших средното си образование в ПТГ „Н. Й. Вапцаров“ в град Враца със специалност „Електрообзавеждане на транспортна техника“. Три години работех в машиностроенето като оператор на машини с ЦПУ. През 2011г. дойдох във Варна и записах Висше образование във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“.

В момента съм търговски представител на една от най-големите фирми в България. Като студент ми беше много трудно. През деня ходех на лекции, а през нощта работех...

Един от „Възраждане“ – Станислав Стаменов

Роден съм през 1990 в град Враца. Завърших средното си образование в училище "Климент Охридски" - Враца със специалност "Теория и методика на спортната тренировка". Бивш председател съм на младежката организация на ВМРО във Враца, но напуснах разочарован. През свободното си време се занимавам активно със спелеология и алпинизъм.

Работя като машинен монтьор във фирма в град Бургас. Монтирам съдове под налягане, метални конструкции, както и тръбопроводи в енергетиката и нефтохимическата...

Един от „Възраждане“ – Рали Ралев

Рали Ралев е роден в град Попово през 1976 г. Израстнал в бедно семейство и завършил средното си образование в ТСК "Петър Лазаров", Попово. През години се самообучава и преминава към строителния бизнес. Към днешни дни е регионален търговски представител за североизточна България на българска фирма с 26-годишна история в строителството,

както и собственик на малка фирма занимаваща се с хидроизолационни системи в строителството. За Рали каузата България е като каузата семейство. Истински...

Един от „Възраждане“ – Ангел Георгиев

Роден съм във Видин през април 88-ма, малко преди зората на демократичните промени. Завърших Профилирана природо-математическата гимназия "Екзарх Антим I" в родния ми град, а след това се насочих към юридическите науки и завърших право във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий".

През годините участвах в множество патриотични инициативи и дейности, сред които бе и подписката за свикване на национален референдум срещу членството на Турция в ЕС. Бях заместник-председател на младежката организация на ВМРО-БНД във...

Един от „Възраждане“ – Никола Димитров

Никола Димитров е кандидат за народен представител от област Ямбол. Той член на ЦК на ПП „Възраждане” и е в ръководството на структурата на ПП „Възраждане” в гр. Варна. Роден е през 1990 г. в град Елхово. Завършва основното си образование в Болярово и средно образование в ПТГ „Иван Райнов” – Ямбол. Висшето си образование е завършил в ТУ – Варна като инженер по комуникационна техника.

В момента работи по завършената си специалност, като продължава да се квалифицира. Главната му мотивацията да се...

Един от „Възраждане“ – Светослав Тодоров

Казвам се Светослав Тодоров Тодоров, на 23 години, роден съм във Варна. Средното си образование завърших във Варненска търговска гимназия, икономическа специалност, трета квалификационна група. Уча в Юридически факултет на Варненски Свободен университет, специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“.

Българската история е моя страст, затова още като деветокласник започнах да работя в Регионалния исторически музей като участник в разкопките и така всяка година...

Един от „Възраждане“ – Мирослав Драгнев Тодоров

Представяме ви един от учредителите на "Възраждане" и редовен участник във всички инициативи – Мирослав Драгнев. Споделяме какво той е написал за себе си: „Тъй като участвам пряко в изборите на 26 март, редно е хората, които не ме познават отблизо, да са информирани за мен!

Казвам се Мирослав Драгнев Тодоров, роден съм през 1971 г. в гр. Варна. Горд съм, че произхождам от семейство на обикновени работници, които никога не са членували в политически партии! Това не се приемаше за особено положителна...

Константина Петрова

Константина Петрова е на 24 години и е родом от гр. Добрич. Завършва “Икономика на строителството” в Икономически университет Варна. Магистър по "Регионално развитие" от УНСС. Живее и работи във Варна. Тя е от учредителите на организацията и е секретар на местната структура. Част е от градската структура на организацията още от самото и създаване.

Константина описва себе си с една дума – родолюбива. Била е научена на патриотизъм от своите родители още като дете. В момента е част и от “Чигот” -

Цончо Ганев

Цончо Ганев е заместник-председател на ПП "Възраждане" и един от хората, които стоят в основата на създаването на партията. Роден на 11 март 1979 година. Завършва средното си образование в 132 СОУ – София, а висшето в Стопанска академия ''Д. А. Ценов''- Свищов.

Професионалната му кариера включва:

  • Търговски директор на ''Холидей 2001'' ООД;
  • Мениджър продажби в “Екострой 66” ООД;
  • Регионален представител на SOUDAL –

Подкатегории

Tsoncho Ganev1.  Цончо Ганев – един от основателите на Възраждане. Ръководител с дългогодишен управленски опит, както в частния сектор, така и в публичния. Бивш зам.-кмет на район „Младост” във Варна. Има висше икономическо образование, на 40 години, женен, с едно дете. Родом от София, живее в с. Кичево, Варненско, работи в Девня.


Velislav2. Велислав Христов – адвокат, на 33 години, експерт в областта на конституционното и административно право, автор на десетки публикации и позиции на Възраждане. Родом от Силистра, живее и работи в родния си град.


Peter3. Петър Петров – адвокат, на 35 години, родом от Вършец, живее и работи в София. Женен, с едно дете.


Petar ivanov4. Проф. Петър Иванов – един от най-утвърдените български психолози и демографи. Автор на стотици научни публикации, статии, монографии, изследвания и книги в областта на психологията, социологията и демографията. Женен, с две деца, живее в Русе, на 73 години.Vladimir Pavlov 5. Владимир Павлов – строителен инженер, специализирал наказателно и административно право, оперативни програми и кохезионни фондове, доктор по икономика, предприемач и анализатор. Основен икономически експерт на Възраждане, на 43 години, женен, с четири деца и едно внуче. Родом от Враца, живее и работи в Бургас.
Ivan Spirdonov16. Иван Спирдонов – общественик с дългогодишна и богата обществено-политическа кариера във Велико Търново. През 2018 г. написа и издаде книгата „Сатанизъм UNLIMITED“, превърнала се в събитие в съвременната българска литература. Книга, която синтезира глобалната ненормалност, в която сме затворени, и която е предназначена за всички, които виждат дълбоката криза, заплашваща да унищожи цивилизационната ни общност. На 52 години, женен, с две деца. Живее и работи във Велико Търново.Valeri Sirakov17. Валери Сираков – един от най-разпознаваемите общественици във Видин. С поставянето му на това място ние от Възраждане показваме нашето отношение както към Видин, така и към целия български северозапад, който считаме, че трябва да бъде спасен и съхранен на всяка цена, защото това, което се случва сега там, ще бъде съдбата и на цялата ни държава след броени десетилетия. Родом от Велико Търново, живее и работи във Видин, на 62 години, баща на две деца и дядо на три внучета.
Iskra Mihailova8. Искра Михайлова – живее и работи в Стара Загора, семейна, с едно дете. Мениджър отдел „Връзки с клиенти“ в частна езикова школа. Участва активно в обществени дейности на общинско и национално ниво, свързани с подобряване качеството на образованието, влияние на семейните взаимоотношения върху подрастващите, изграждане на по-добро бъдеще за тях, както и в редица прояви за опазване на околната среда. Харизматична личност със силен характер, която увлича хората след себе си.


Dimcho Dimchev9. Димчо Димчев – българин, живеещ от дълги години в Лондон, където работи като брокер на недвижими имоти. С едно дете. Една от активните фигури сред българската емиграция в Лондон. На 33 години, родом от Добрич.


Tamash110. Тамаш Секереш – унгарец, изследовател на историческите връзки между българския и унгарския народ, от дълги години живее и работи в София, България. Завършил Сегедския университет в родината си. С две висши образования – Българистика и Международни отношения. След идването си в България приема православието. На 29 години, родом от гр. Печ, Унгария.


Deyan Nikolov11. Деян Николов – на 29 години, с висше икономическо образование и голям управленски опит в логистиката. В момента е мениджър на отдел "Клиентски проекти" в българска софтуерна компания, която прави разработки в сферата на изкуствения интелект, за да прогнозира обемите и оптимизира разходите на най-големите логистични компании в света.  Родом от Пловдив, живее и работи в София.
Iordan Todorov12. Йордан Тодоров – на 31 години, родом от Добрич, живее и работи в София. Финансист по образование, занимава се с търговия на горива и ел. енергия на Българската енергийна борса.Калин13. Калин Калинов – доктор по химия на високомолекулните съединения от Института по полимери на БАН. На 31 години, родом от Казанлък, живее и работи в родния си град.Nikolai Drenchev14. Николай Дренчев – бивш военен пилот, летец-изтребител, офицер от запаса. Предприемач. Баща на 6 деца. Защитавал през годините най-различни обществени каузи. Активно отдаден на идеята, че образованието трябва да бъде основна ценност в българското семейство. Един от първите хора в България, повел борбата срещу приемането в страната ни на Истанбулската конвенция. На 50 години, по потекло от Малко Търново, живее и работи в София.
Zlatan Vanev15. Златан Ванев – един от най-именитите български спортисти. Многократен медалист от републикански, европейски, световни и олимпийски първенства по вдигане на тежести. Трикратен световен шампион, четирикратен европейски и двукратен вицеевропейски шампион. Единственият щангист в света, станал световен шампион по вдигане на тежести за мъже в три различни категории - 70, 77 и 85 кг. На 46 години, родом от Шумен, живее и работи в Русе.


Plamen Paskov16. Пламен Пасков – едно от най-разпознаваемите лица на антисистемната политическа сцена, общественик, анализатор. Доктор по ветеринарна медицина. Родом от Димитровград, женен, с три деца, живее и работи в родния си град.
Kostadin Kostadinov17. Костадин Костадинов – основател и председател на Възраждане. На 40 години, с две деца, родом от Варна. Доктор по етнография от Института по етнология и фолклористика към БАН, с две висши образования по Балканистика и Право. Автор на множество статии, книги, научнопопулярни филми, посветени на българската история, демография, култура, както и на положението на българските малцинства в чужбина.

Последни публикации

Платформа за управление на Възраждане – 2019

©2019 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com