Кръстьо Врачев : “Възраждане”  расте постоянно, за нас са важни хората 

Кръстьо Врачев : “Възраждане”  расте постоянно, за нас са важни хората 

Кандидатът за кмет на община Карлово – Кръстьо Врачев е неуморен в ежедневните си срещи и разговори с граждани и е категоричен, че подкрепата за политическата организация, която го издига е постоянно увеличаваща се.

“Ежедневно се срещам с много хора и виждам промяната в тяхното мислене и нагласи. От “Възраждане” сме различни, защото връщаме на хората вярата, че всичко е в техните ръце, че бъдещето им зависи от тях самите, че заедно можем да преборим корупционното статукво и престъпната сглобка”, коментира кандидат-кметът от “Възраждане”.

Лидерът на политическата организация учредява структури ежедневно и в цялата страна. Такова учредяване на местна структура предстои и в град Сопот на 20.10 а на него ще присъстват д-р Костадин Костадинов- председател на “Възраждане” и областният лидер и кандидат за кмет на община Карлово – Кръстьо Врачев.

“Ние изпълняваме това, което заявяваме и обещаваме  и не се крием от допир с хората, напротив, постоянно сме с тях, щастлив съм, че връщаме надеждата на гражданите, че съществува  алтернатива и възможност за прозрачно управление и тя се нарича “Възраждане”, заяви кандидат-кметът на община Карлово.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Актуално

Деян Николов: Сглобката  продават позиции в общинските дружества, купуват общински съветници, ДАНС и Прокуратурата трябва да се самосезират

Костадин Костадинов: България вече е фактор – в Европарламента се формира нова група, а „Възраждане“ е инициатор

Георги Георгиев: Ще осигурим навременна и адекватна помощ на хората с увреждания с нови изменения в закона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!