Костадин Костадинов с делегация на „Възраждане“ участва в международна конференция в Белград, посветена на нелегалната емиграция

Костадин Костадинов с делегация на „Възраждане“ участва в международна конференция в Белград, посветена на нелегалната емиграция

Представители на четири партии се обединиха около общата идея, че ако не спрат  нелегалната емиграция, тя ще унищожи Европа.

„Вчера, заедно с делегация на „Възраждане“, бяхме на международна конференция в Белград, посветена на нелегалната емиграция. Освен нас имаше представители на „Алтернатива за Германия“ (Германия), „Наша родина“ (Унгария) и „Заветници“ (Сърбия). Поставихме венци и цветя на паметника на Раковски и Левски в парка Ташмейдан, както и пред паметника на невинните деца, убити при натовските бомбардировки над Югославия през 1999 г.
В речта си напомних, че Белград винаги е бил свързан с българската история (неслучайно латинското му име е Alba Bulgarica), както и че точно там Левски получава своето прозвище, с което остава в историята. В конференцията представителите на четирите партии се обединихме около общата идея, че ако не спрем нелегалната емиграция, тя не просто ще подмени етническата и демографската структура на нашите държави, но и ще унищожи Европа.
Гласът на Възраждане в Европа става все по-силен и важен, а на Балканите нашата организация постепенно се превръща в търсен и уважаван партньор. Когато започнем да управляваме България, същото ще започне да се случва и с държавата ни.“, коментира Костадин Костадинов в социалната мрежа Фейсбук.
На снимката от ляво на дясно: Вляво д-р Райнер Ротфус, депутат от „Алтернатива за Германия“, Костадин Костадинов – председател на „Възраждане“, вдясно от мен е Милица Стаменковска, председател на „Заветници“, а до нея е Ласло Тороцкай, председател на „Наша родина“.
 
Цялата публикация може да видите тук: https://www.facebook.com/photo/?fbid=6937257926339508&set=pcb.6937275693004398

Актуално

Николай Костадинов, „Възраждане“: Община Варна нехае за безопасността на жителите си

Структурата на „Възраждане“ в Търговище проведе първото си събрание след изборите

Костадин Костадинов: Това е България в последните 35 години

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!