Костадин Костадинов: Само „Възраждане“ може да направи стабилно правителство

Костадин Костадинов: Само „Възраждане“ може да направи стабилно правителство

В разпадащата се етно-олигархична мафия има сблъсък между еничари и турци
„Единственото стабилно правителство, което може да бъде формирано, е правителство с мандат на „Възраждане“. Всички останали политически сили не са способни да формират стабилно такова.  В последните дни наблюдаваме случващото се в ДПС, които се превръщат в разпадаща се етно-олигархична мафия, в която има сблъсък между еничари и турци. В него еничарите се опитват да завладеят ДПС от турците. Неслучайно на последните избори за тях гласуваха повече българи и цигани, отколкото турци.“, каза Костадинов в интервю в предаването „Позиция“ по БНР – Радио Варна.
Той добави, че единствената политическа сила, която може да установи стабилно управление, е „Възраждане“, защото всички останали или са политически престъпни групировки или са пред разпад, а и всички вече сме ги видели и какво могат.
„По време на предизборната кампания пет политически сили, представени в парламента, говориха, че ще работят за това да има управление, което да не допусне ГЕРБ и ДПС на власт. Това бяхме ние от „Възраждане“, ПП-ДБ, БСП, ИТН и така нареченото „Величие“, макар че там е ясно, че те са патерица на ДПС и са създадени от американското посолство. Пред избирателите си тези партии говориха това и едва ли искат да предадат волята на избирателите, които са им гласували доверие. Ако тези политически партии държат на обещанията си, те имат 125 мандата, които са повече от 115 мандата на ГЕРБ и на ДПС. Другият вариант е да отидем на нови избори и да се надяваме на висока избирателна активност. Лошото обаче е, че американската пропаганда в нашата страна води до отчаяние, кара хората да мислят, че на избори няма смисъл да се ходи. Тази пропаганда по този начин бетонира ГЕРБ и ДПС във властта.“, каза още Костадинов.
Той се обърна към слушателите на БНР като ги призова на избори да гласуват, защото в противен случай, ако не гласуват, подкрепят ГЕРБ и ДПС и техният купен и корпоративен вот натежава при ниска избирателна активност, а при висока избирателна активност намалява тяхното влияние.

Актуално

Вера Димитрова

„Възраждане“ ще подкрепи декларацията на ПП-ДБ при условие, че ПП-ДБ подкрепи декларацията на „Възраждане“

Звезделина Каравелова

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!