Костадин Костадинов: От нас зависи да преодолеем разделението и да обединим България и българите

Костадин Костадинов: От нас зависи да преодолеем разделението и да обединим България и българите

Костадинов честити на православните християни празника на всички български светии
„Улисани в ежедневните боричкания на нечистоплътната политическа арена понякога забравяме важните и непреходни неща в живота на нашия народ.
Уважаеми сънародници, днес е Неделята на всички български светии – православният празник на българските светци. В нашия пантеон има 347 светци и мъченици, просияли по нашите земи. Една голяма част от тях са българи по кръв и род, като най-прославените са светиите закрилници на България от сияйната пустиножителна четворица – св. Иван Рилски, св. Йоаким Осоговски, св. Прохор Пчински и св. Гаврил Лесновски. По ирония на съдбата днес техните манастири се намират в три държави – два в Македония, един в Сърбия и един в България.
Такава е съдбата на нашия народ – разкъсван от чужди, предаван от свои. Народът ни е разделен физически, разделен е и душевно – от нас и само от нас зависи да преодолеем разделението и да обединим България и българите. Друг избор нямаме – победата е единствената ни цел! И с Божията помощ ще я постигнем!“, написа Костадинов в социалната мрежа.

Актуално

Костадин Костадинов: Няма значение кой е министър-председател, ако не зачита волята на българския народ

С промяна в Изборния кодекс на „Възраждане“ можем да спрем манипулирането на изборните резултати

Костадин Костадинов: „Възраждане“ с пълна подкрепа за Доналд Тръмп

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!