Костадин Костадинов: Герб извършиха политическо убийство на ПП-ДБ

Костадин Костадинов: Герб извършиха политическо убийство на ПП-ДБ

Костадин Костадинов: Герб извършиха политическо убийство на ПП-ДБ

 
 Тази формация вече престава да съществува. 

 
„ПП-ДБ първо опитаха да се самоубият в неделя вечерта с коленопреклонното си поведение към Борисов, след което в следващите 48 часа ГЕРБ извърши тяхното политическо убийство, тъй като тази формация беше занулена.“ коментира Костадинов пред журналисти, веднага след връщането на първия мандат на президента. 
 
Той добави още, че подозира, че на следващите избори ПП-ДБ ще потънат под 10 %, което ще предизвика вътрешна преференциална битка между представителите на ПП и тези на ДБ, и те на практика ще се самоизбият..
 
„Не вярвам, че тази формация ще просъществува следващите 6 месеца, както и не вярвам, че това правителство да е задълго.“, добави Костадинов. 
 
Неговата прогноза е, че  това  правителство, ако  изобщо бъде гласвано,  ще издържи до септември – октомври. Той се аргументира с това, че съставът на Министерски съвет  е  много слаб, като изключително слаб определи и министър-председателя.
 
 „Борисов разполага с пълната власт. Формално я споделя с ПП-ДБ. В момента, в който овладее съдебната власт, ще има обвинения срещу министрите на ПП-ДБ“.„Все сме имали дъно, но като ПП-ДБ не сме имали.“, заяви Костадинов пред медии 

С уважение, 

Актуално

Деян Николов: Сглобката  продават позиции в общинските дружества, купуват общински съветници, ДАНС и Прокуратурата трябва да се самосезират

Костадин Костадинов: България вече е фактор – в Европарламента се формира нова група, а „Възраждане“ е инициатор

Георги Георгиев: Ще осигурим навременна и адекватна помощ на хората с увреждания с нови изменения в закона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!