Костадин Костадинов: „Възраждане“ скоро ще управлява и ще освободим Кърджали от мафията

Костадин Костадинов: „Възраждане“ скоро ще управлява и ще освободим Кърджали от мафията

Вчера стотици граждани на Кърджали  се срещнаха с Костадин Костадинов в центъра на града. Той отговори на въпросите им, свързани с миграцията и приемането на България в еврозоната. Също така представи приоритетите на „Възраждане“ за община Кърджали в национален план.
С жителите на областта се срещнаха и  кандидатите за народни представители Георги Георгиев, Анета Георгиева, Ясен Колев и Георги Дяков. Костадин Костадинов присъства и на проведената в БТА пресконференция. Пред медиите той каза, че ако „Възраждане“ започне да управлява, сред първите неща, които ще направи, са: референдум за запазването на  българския лев и за членството ни в НАТО, без българско участие във войната в Украйна, вдигане на санкциите срещу Русия и компенсиране на фирмите, пострадали от тях, както  и преразглеждането на условията за членството на нашата страна в Европейския съюз. Костадинов добави, че за да се защитят българските национални интереси, „Възраждане“ е в готовност да разговаря  с всички партии без ДПС.
„В Кърджали се борим за депутатски мандат, а в страната за победа.“, коментира председателят на политическата организация.В пресконференцията взеха участие координаторът на политическата организация за Хасково и Кърджали и водач на листата за народен представител за двете области Георги Георгиев,  както и кандидатите за народни представители от Кърджали Анета Георгиева, Георги Дяков и Мустафа Вели. Приоритети на „Възраждане“ на национално и местно ниво бяха дискутираните теми на пресконференцията.„В Кърджали резултатите много се изкривяват, но при висока избирателна активност монополът на ДПС ще бъде пречупен.“, каза Георги Георгиев.
Костадинов допълни, че единствено „Възраждане“ може да спре етнополитическата организирана престъпна група ДПС в стремежа ѝ да овладее цялата изпълнителна власт в страната.Делян Пеевски се готви да става премиер, единственият, който застава на пътя му, е Костадин Костадинов, отбелязаха участниците в брифинга.
„Движението е мафия. Разделя българския народ. Кара едни българи да се страхуват от други българи. ДПС е тумор в българския политически живот. В кърджалийско има депесарско робство. Поробени са избирателите на провъзгласилите се за партия. Най-бедните общини повече от 30 години са тъпкани и ограбвани от ДПС.“, каза още Костадинов.  
Той предупреди, че над 100 000 двойни граждани в Турция ще бъдат мобилизирани да гласуват за вота. Така според него в Народното събрание ще влезе не българска, а чужда група.
„Коалицията ДПС-ГЕРБ прави всичко възможно да провалят изграждането на околовръстен път на Кърджали. Аз предложих алтернативно трасе, но АПИ го отхвърли.“, подчерта Георги Георгиев. Той допълни, че „Възраждане“ скоро ще управлява страната и проблемът с пътя ще бъде решен. Георгиев направи кратък отчет за дейността си в парламента и в служба на българското общество. Обяви се категорично за предоговаряне на концесиите за природните богатства на България и Кърджалийска област. Анета Георгиева също направи отчет за работата на „Възраждане“ в общинския съвет в община Кърджали. Тя подчерта, че свършеното за 6 месеца е в пъти повече от това, което са направили други групи за цял мандат. Внесени са над 10 предложения за улици, детски площадки, туристически обекти и над 30 сигнала са подадени за екологични замърсявания.
 „Възраждане“ е с номер №12 в бюлетината
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!