Костадинов: Като купуваме всякаква чужда продукция, поддържаме чужда икономика

 

Костадинов: Като купуваме всякаква чужда продукция, поддържаме чужда икономика 

„Националният ни интерес е да останем българи. За това трябва да се вземат категорични мерки. С тези темпове на обезлюдяване след 20 г. ще останем 4 млн. Важно е всеки от нас да прецени дали той, децата и внуците му искат да живеят в такава държава. Трябва да се преодолее демографската катастрофа.“, каза Костадин Костадинов на среща с граждани по време на предизборната си обиколка в страната. 

Той добави, че през 2032 г. ще честваме 1400 г. от създаването на Велика България. Ние сме най-старите европейци и единствената държава в Европа, която никога не си е сменяла името. 

„Преодоляване на демографската катастрофа е един от основните ни приоритети, по който ще работим дългосрочно.  Има много народи без държави – циганите са едни от тях, шотландците, баските.., но няма държава без народ. Ако българите изчезнем, някой друг ще заеме държавата ни. Образованието е друг съществен приоритет. Връщане на отбранителния ни суверенитет и възстановяване на българския военен потенциал са други важни задачи. „Възраждане“ е за възстановяване на българското производство и връщането на българските стоки. В момента 55% БВП се формира от услугите. Една такава държава  неминуемо ще фалира. Случая с Гърция  е пресен – там развиваха услуги покрай туризма и караха на заеми от ЕС. Възстановяване на хранително-вкусовата ни индустрия е в основата на нашето икономическо развитие. В момента малък процент от стоките в магазините са наши – български. Купуваме всякаква чужда продукция и поддържаме чужда икономика. Това трябва да се промени. И тази ситуация е наложена от ЕС“, коментира още Костадинов на срещата с граждани.


Българските граждани могат да дадат доверието си на „Възраждане“ с номер 3 в бюлетината!

Избери свободата! 

Възраждане е с номер 3 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Актуално

Възраждане Сливен посети ВиК Сливен, за да попита какво се случва с проекта за Водния цикъл

Инж. Коста Стоянов, „Възраждане“: Ако община Варна не се активизира, е възможно Водният цикъл да остане недовършен  

Възраждане:  Предстои да видим ще поиска ли „Доносническа България“ комисия, която да „замота“ даването на имунитета на Борисов