Кандидат-кметът на “Възраждане” за Велинград – Иван Маринов откри кампанията с църковен водосвет 

Кандидат-кметът на “Възраждане” за Велинград – Иван Маринов откри кампанията с църковен водосвет 

Официалното откриване на предизборната кампания на “Възраждане” във Велинград се състоя в църквата “Успение Богородично” в града на големия християнски празник – Покров на Пресвета Богородица. 

 

“Смятам, че вярата е крепяла духовно народа ни през всички трудни времена, през които сме преминали, ние българите. Точно болките и битките са ни направили гордата и непримирима нация, която сме днес. Затова и реших да открия предизборната си кампания на този специален ден”, заяви Маринов. 

 

Като основополагащи точки в програмата си за успешно управление на общината, той залага няколко основни компонента – създаване на компетентно общинско звено за изготвяне на европроекти за развитие, с цел максимализиране на приходите от ЕС, осъществяване на одит на всички дружества с общинско участие и изготвяне на проекти за трайно подобрение, с цел увеличаване на годишните печалби, дигитализиране на всички административни дейности, за повишаване на тяхната прозрачност и обществена достъпност. 

 

“Залагаме на изключително интересни предложения и в сектор “Градоустройство” като изготвяне на подробен план за извънредно решение на общинските проблеми и нужди на населението. Изграждане на нова ВиК мрежа, допълваща съществуващата и подсигуряваща водния недостиг, както и пълно преразглеждане на обшия благоустройствен план на град Велинград и подобряването му, с цел създаване на благоприятна и уредена градска среда”, коментира Маринов. 

Актуално

Деян Николов: Сглобката  продават позиции в общинските дружества, купуват общински съветници, ДАНС и Прокуратурата трябва да се самосезират

Костадин Костадинов: България вече е фактор – в Европарламента се формира нова група, а „Възраждане“ е инициатор

Георги Георгиев: Ще осигурим навременна и адекватна помощ на хората с увреждания с нови изменения в закона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!