Кандидат-кметът на “Възраждане” за Велинград – Иван Маринов откри кампанията с църковен водосвет 

Официалното откриване на предизборната кампания на “Възраждане” във Велинград се състоя в църквата “Успение Богородично” в града на големия християнски празник – Покров на Пресвета Богородица. 

 

“Смятам, че вярата е крепяла духовно народа ни през всички трудни времена, през които сме преминали, ние българите. Точно болките и битките са ни направили гордата и непримирима нация, която сме днес. Затова и реших да открия предизборната си кампания на този специален ден”, заяви Маринов. 

 

Като основополагащи точки в програмата си за успешно управление на общината, той залага няколко основни компонента – създаване на компетентно общинско звено за изготвяне на европроекти за развитие, с цел максимализиране на приходите от ЕС, осъществяване на одит на всички дружества с общинско участие и изготвяне на проекти за трайно подобрение, с цел увеличаване на годишните печалби, дигитализиране на всички административни дейности, за повишаване на тяхната прозрачност и обществена достъпност. 

 

“Залагаме на изключително интересни предложения и в сектор “Градоустройство” като изготвяне на подробен план за извънредно решение на общинските проблеми и нужди на населението. Изграждане на нова ВиК мрежа, допълваща съществуващата и подсигуряваща водния недостиг, както и пълно преразглеждане на обшия благоустройствен план на град Велинград и подобряването му, с цел създаване на благоприятна и уредена градска среда”, коментира Маринов. 

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?