Кандидатът за кмет от “Възраждане” – Димитър Махнев : В Кричим трябва да има медицинско обслужване 24 часа в денонощието 

“Заявявам категорично, че първото нещо, което ще направим аз и моят екип, ако гражданите на Кричим ми гласуват доверие е в Кричим да има денонощно медицинско обслужване.

Като населено място в подножието на Родопите и последно в Тракийската низина, община Кричим трябва да предлага достъпна, навременна и съвременна медицинска помощ и грижа за своите гости и граждани. Изправени сме пред безстопанственост и недобро общинско управление, за което от дълги години се намират безброй оправдания.

Отказва се най-важното право на всеки един от нас – правото на живот и адекватно медицинско обслужване, право, което буквално бива потъпквано през последните 16 години. Лансираната теза от досегашните управляващи, че няма пари в бюджета е несъстоятелна. Няма оправдание, което да е по-важно от човешкия живот и здраве, с политическа воля, решителност и широка обществена подкрепа, всичко е възможно”, коментира на среща с граждани кандидатът за кмет от “Възраждане” – Димитър Махнев.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Европейски лидери пристигат в столицата по покана на „Възраждане“

По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

Костадинов и Стоянов от „Възраждане“ се срещнаха с Никола Дюпон-Енян

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!