Кандидатът за кмет Иван Маринов и народни представители от “Възраждане” се срещнаха с граждани във Велинград 

Кандидатът за кмет на община Велинград, издигнат от “Възраждане” има пълната подкрепа на политическата организация в стремежа си за спасяването на СПА столицата на Балканите от феодалното и корупционно управление, пречещо на Общината да се развива активно и с темповете, с които би могла.

По покана на Иван Маринов, на отворена среща в НЧ “Отец Паисий 1893” , народните представители от “Възраждане” – Цончо Ганев, Стоян Таслаков и Ивайло Чорбов се срещнаха с велинградската общественост, а срещата предизвика голям интерес сред местното население. Заместник-председателят на “Възраждане” – Цончо Ганев отдели над два часа, за да беседва с велинградчани и да отговори на всички зададени  му въпроси, по отношение, както на темите от национално значение, така и на проблемите на местно и регионално ниво.

Кандидатът за кмет от “Възраждане” Иван Маринов изложи приоритетите, залегнали в управленската му програма и представи своята позиция за навременното и качествено решаване на проблемите на велинградчани, както и областта концепция и визия за развитие на общината, които има много по-голям потенциал от този, който се реализира към настоящия момент.

“Възраждане” е с номер 42 в бюлетината. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?