Кандидатите от „Възраждане“: Посетихме „Горно Езерово“, за да напомним на хората, че думите ни винаги са последвани от дела 

Жителите на квартала чакат кмета на ГЕРБ да отговори защо преди четири години ги излъга, че ще стартира строежа на църква 

Преди 20 години кварталът ни изглеждаше по-добре. Това споделиха пред кандидати на „Възраждане“ жителите на бургаския квартал „Горно Езерово“. Той беше поредната спирка от предизборните срещи на формацията, която залага в програмата си равномерно развитие на кварталите и населените места в общината. 

Кандидатът за кмет Тодор Ангелов, кандидатите за общински съветници Александър Койчев и Мариян Иванов, както и народният представител Борис Аладжов, разговаряха с жители на „Горно Езерово“ за сериозните проблеми в квартала, както и за тези, които могат да бъдат лесно решени. Пътят до населеното място е в лошо състояние, в квартала няма нормални тротоари, уличното осветление е трагично. Това бяха част от нередностите, които местните жители споделиха. 

В ужасно състояние е гробището в квартала. Оградите му са съборени, насред гробовете пасат  животни. Хората от „Горно Езерово“ плащат от джобовете си на служителите, които чистят квартала, за да привеждат в ред и мястото за вечен покой на техните близки. Кандидатите на „Възраждане“ поеха ангажимент, че това ще е една от първите им задачи, след като минат изборите, защото решаването на този проблем не изисква особени инвестиции, а главно желание и инициативност. 

Хората от „Горно Езерово“ имат желание да стартира  строеж на църква. Въпреки че още преди 15 години кметът Димитър Николов им е обещал съдействие, до ден днешен нищо не се е случило, а жителите чакат посещението му при тях, по време на кампанията, за да чуят какво ще ги излъже този път. 

Кандидатите на „Възраждане“ поеха ангажимент да се видят отново с гражданите от квартала, а не са ги посещават само по време на кампания, както правят досегашните управляващи.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Актуално

Европейски лидери пристигат в столицата по покана на „Възраждане“

По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

Костадинов и Стоянов от „Възраждане“ се срещнаха с Никола Дюпон-Енян

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!