Истинска предизборна битка в Стамболийски, „Възраждане“ обяви кандидата си

Истинска предизборна битка в Стамболийски, „Възраждане“ обяви кандидата си

Ожесточена предизборна надпревара се очаква в град Стамболийски. Там кандидатът на ГЕРБ, който вероятно ще е досегашният кмет Мараджиев, ще се изпревари срещу настоящия народен представител на „Възраждане“ – Стоян Таслаков.

През изминалите две години Таслаков се превърна в символа на борбата с корупцията и феодалния режим на кмета на ГЕРБ. Народният представител на „Възраждане“, поради богатия си международен опит на различни позиции, сред които и управленски, лесно разпознава нередностите в общината. Те станаха повод за множество сигнали, които изпрати Таслаков, към държавните институции. По някои от тях беше установено основание за повдигане на обвинения към кмета на ГЕРБ – Мараджиев.

Таслаков си поставя за цел да смени философията на управление в града. Първото нещо, което ще направи след като получи доверието на гражданите на Стамболийски, е ревизия на досегашното управление.

Той смята да превърне Стамболийски в чист и модерен град, в който важна е грижата не само за централната част, но и за по-крайните квартали. Той се надява гражданите да се включват активно във взимането на важни решения за града чрез участието им в местни референдуми. Таслаков смята, че това е най-демократичният способ, който той ще ползва, ако гражданите на Стамболийски му поверят управлението на града.

Като цел за мандата си поставя още привличането на инвестиции и подновяване на работата на ситото на БКС, което пресява отпадъци и може да спести няколкостотин хиляди лева от депониране към сметищата. Кандидатът за кмет на „Възраждане“ се надява, че ще има възможност да работи за по-качествен живот на всеки гражданин на Стамболийски в един по-чист  и подреден град.

Актуално

Деян Николов: Сглобката  продават позиции в общинските дружества, купуват общински съветници, ДАНС и Прокуратурата трябва да се самосезират

Костадин Костадинов: България вече е фактор – в Европарламента се формира нова група, а „Възраждане“ е инициатор

Георги Георгиев: Ще осигурим навременна и адекватна помощ на хората с увреждания с нови изменения в закона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!