Инж. Коста Стоянов от „Възраждане“: В общинския съвет ще имаме 7 съветници, които ще защитават Вашите интереси

Инж. Коста Стоянов от „Възраждане“: В общинския съвет ще имаме 7 съветници, които ще защитават Вашите интереси

Инж, Коста Стоянов от „Възраждане“ написа в страницата си в социалната мрежа Фейсбук обръщение към варненци, с което благодари на избирателите си.

„Уважаеми варненци!
Вече са известни окончателните резултати от първия тур на местните избори. В кметската надпревара получих 20 000 гласа от Вас, за което сърдечно Ви благодаря! За Варна 20 000 гласа може да са малко, но със сигурност те са чисти, сърдечни и добронамерени. През цялата кампания се срещах с усмихнати и уверени хора, които вярваха в нашия успех. Казвам „нашият успех“, защото той наистина щеше да бъда наш, на мен и на всички варненци заедно, защото щяхме да управляваме заедно.
Благодаря за доверието! Благодаря, че в мен припознахте един чист, честен и работещ човек, който наистина щеше да бъде работещ кмет.
За съжаление, тези чистосърдечни 20 000 гласа се оказаха недостатъчни, за да се класирам на балотаж. Недостатъчни, защото при другите двама кандидати надделя купеният и корпоративният вот. Дори знаем, че е имало преливане на гласове от бизнес групировки, които досега са работели за единия – към другия. За съжаление, в момента Варна се контролира от бизнесмени, бизнес групировки и местни олигарси. Всички те определят какво да се случва и явно ще определят какво ще се случва занапред във Варна.
Но резултатите на „Възраждане“ са такива, че ние ще бъдем незаобиколим фактор при вземането на решения във Варна. В общинския съвет ще имаме 7 съветници и с оглед на изключително шареното разпределение, гласовете на нашите съветници ще бъдат определящи. Познавам всеки един от съветниците ни и Ви уверявам, че те ще защитават само интересите на Варна и на варненските жители. Те няма да се поддадат на задкулисия и частни интереси. Те няма да изоставят Вас, жителите на Варна. Те ще се грижат за защита на Вашите интереси и в интерес на превръщането на нашата Морска столица в един чист, уютен, проспериращ и модерен град.
В интерес на истината, всички наши съперници в течение на предизборната кампания припознаха нашата програма и всички ние ще следим за изпълнението на обещанията им и редовно ще им напомняме за това и за изпълнението на поетите от тях ангажименти. Ние ще бъдем гарант за правилното управление с контрола от страна на нашите общински съветници. Не се колебайте да ни търсите, за да споделите с нас проблеми, за да дадете идеи, предложения и решения за правилното развитие на Варна. Всеки един от Вас със сигурност има идеи, има предложения и решения по наболели теми и въпроси. Чрез нашите общински съветници те ще станат достояние до всички граждани и ще бъдат предложени при управлението на Варна в общинския съвет. Нашите съветници ще се съобразяват с мнението и идеите на всеки един от Вас.
Що се отнася до мен, аз ще продължа да работя за Варна и Варненския регион на национално ниво – в Народното събрание. Ще работя за подобряване на инфраструктурата в района и мои лични каузи ще бъдат ремонтът на Аспарухов мост, довършването на АМ „Хемус“ и започването на АМ „Черно море“. Освен това, ще помагам на останалите населени места от варненска област, както съм правил и до момента. Разчитайте на мен! Разчитайте на общинските съветници на „Възраждане“! Заедно ще успеем!Обичам Варна! Да живее България!“, написа инж. Коста Стоянов в страницата си в социалната мрежа Фейсбук.
Какво още написа инж. Коста  Стоянов може да видите тук: https://www.facebook.com/photo?fbid=292270940381071&set=a.111326591808841

Актуално

„Възраждане“ дава Манол Пейков на  Прокуратурата за финансови злоупотреби

Кръстьо Врачев: Реализацията на проект “Въча” е крайно необходима

Коста Стоянов от „Възраждане“: Няма да позволим рибарския бранш да бъде унищожен

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!