Ивелин Първанов, водач на листата за Плевен: Най-важно е да мотивираме хората да излязат да гласуват, бъдещето им зависи от тях самите

Ивелин Първанов, водач на листата за Плевен: Най-важно е да мотивираме хората да излязат да гласуват, бъдещето им зависи от тях самите

12 са кандидатите за народни представители за област Плевен. Това стана ясно на пресконференция на „Възраждане“, организирана в БТА. Изборите ще се проведат на 9 юни, успоредно с тези за Европарламент.

От политическата организация в града коментираха, че са избрани  хора с опит в най-различни обществени сфери и че за водач на листата издигат Ивелин Първанов.

Той е писател баталист. Автор на първия български геополитически роман „Атентаторът“. Участник в първата българска мироопазваща мисия и награден с медал на ООН „В служба на мира“.

„Най-важно е да мотивираме хората да излязат от апатичното си състояние и да разберат, че тяхното бъдеще зависи само и единствено от тях. И колкото са по-активни, по-добре за България, защото при 30-40% избирателна активност няма как масата от населението да бъде представена. В референдума за запазване на лева се подписаха 604 000 българи, искам българите, които желаят да бъдат чути – да станат повече и да не се страхуват да питат и да отстояват позициите си. Управляващата сглобка, направи така, че да зачеркне правото на тези 604 000 българи да упражнят исканията си, но ние ще се постараем чрез Европарламента да накараме нашите управляващи да започват да спазват законите и да се съобразяват с българския народ.“, каза Ивелин Първанов.

Той напомни, че партията, която е последователна в думите и действията е „Възраждане“ и  българските граждани виждат  това.

„За Плевен от геостратегическо значение е  проектът Белене. Знаем, че досегашните правителства винаги бяха срещу него. Това е проект, който ще осигури работни места не само на Плевенска област, но ще осигури икономическо бъдещето на населението ни. Това е нашата цел – да не оставим България да бъде енергийно зависима от външни доставчици. Знаете, че със Зелената сделка сега се налагат допълнителни такси върху тецовете. Това допълнително оскъпява електроенергията. Ние считаме, че екологично чистата енергия, е атомната. Може тази кауза да ви звучи като изгубена, но за „Възраждане“ няма изгубени каузи, докато има хора, които да ги отстояват.“, отговори Ивелин Първанов на въпрос на журналист.

Втори в листата е Кирил Тодоров. Учил в УНСС, специалност Макроикономика. Специализирал е „инвестиционно посредничество и търговия с ценни книжа“. В момента работи като експерт логистика в строителна компания в Плевен.

Трети е земеделският производител и общински съветник от „Възраждане“ в община Долна Митрополия Николай Иванов.

Четвърти в листата е общинският съветник от „Възраждане“ в Плевен Тихомир Стойков. Има магистратура “Приложна математика и информатика” и работи за голяма българска компания в сферата на софтуерните технологии.

Следващата в листата е Виктория Мучанова. Тя е доктор в областта на информационните системи и технологии и е с повече от 10 години професионален опит.

Нели Симеонова е завършила магистърска степен по Биология и Химия в Шуменски университет. Има допълнителна специализация за работа с деца със специални потребности. Към момента работи като учител по химия в професионална гимназия в град Плевен.

Образованието на Ивайло Ивайлов е в сферата на земеделието. В момента работата му е свързана с металообработването и индустрията с метали.

Ралица Мусакова – Гетева  работи като психолог, арт терапевт и преподавател. Завършила е ВТУ ,,Св.Св.Кирил и Методий“ Велико Търново  – факултета по изобразително изкуство. Завършила е и магистратура ,,Психология“. Включена в EATA (European association for transactional analysis) за транзакционен аналитик и приложна социална психология.

Богомил Димитров е със стопанско образование, работи в строителството.

Ирина Ценкова е завършила Варненския университет. От 15 г. е земеделски производител. Общински съветник е от „Възраждане“ в Долни Дъбник.

Диан Янков първоначално е работил като учител в Златна Панега. От 25 години има собствен бизнес  в сферата на производството на храни.

На дванадесето  място е Емил Атанасов, който е строителен предприемач от Червен бряг.

Актуално

„Възраждане“ дава Манол Пейков на  Прокуратурата за финансови злоупотреби

Кръстьо Врачев: Реализацията на проект “Въча” е крайно необходима

Коста Стоянов от „Възраждане“: Няма да позволим рибарския бранш да бъде унищожен

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!