Ивайло Хъневски е кандидат за общински съветник в гр. Разград от ПП „Възраждане“ под номер 2 в листата.

Роден съм в гр. Разград и завърших средното си образование в ГПЧЕ „Екзарх Йосиф“. Висшето си образование получих във Висшето военноморско училище „Н. Й.Вапцаров“ гр.Варна със специалност „Корабоводене“ за търговския флот”. Професионалната си кариера започнах през 2012 г. като кадет в международна компания. От 2015 г. съм „Вахтен помощник капитан“, а през 2019 придобих правоспособност „Старши помощник капитан“.

 

От студентските си години се занимавам активно с обществена и политическа дейност и съм един от основателите на ПП „Възраждане“.

 

Проявявам силен интерес към българска и световна история и основното ми хоби е четене на историческа литература. Обичам да опознавам чужди култури и историческото развитие на народите.

 

За 34 години България от развита и просперираща държава бе превърната във все по-западаща и корумпирана страна с умираща икономика и застаряващо население. Държавата ни бе превърната в колония, обслужваща чужди интереси, а българският народ в аморфна маса без национално самосъзнание и самочувствие. Срещу това се борим ние от „Възраждане“. От нас, гражданите, зависи бъдещето на страната ни.

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?